SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  AMINTIRI

Sandra Izbașa își amintește de cadourile pe care le primea în copilărie: "Nu eram cu păpușile"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 14:43

Sandra Izbașa (28 de ani) a renunțat de trei luni la cariera de gimnastă și acum își petrece sărbătorile de iarnă în sânul familiei.

"De fiecare dată primeam cadouri de la Moș Crăciun. Îi scriam și Moșului care era atent la toate detaliile și venea în fiecare an. Mi se îndeplineau toate dorințele. Când eram mică, eram mai mult cu mașinuțele pentru băieți decât cu păpușile. Chiar îmi doream să primesc mașinuțe. Ha, ha, ha! Dar mereu primeam ceea ce-mi doream.

Până la urmă mi-am dat seama că nu cadourile sunt cele mai importante, ci oamenii pe care-i ai lângă tine! Cel mai frumos cadou e când îi ai pe cei dragi aproape, sănătoși și bucuroși. Toate cadourile sunt de suflet și eram foarte fericită când primeam cadouri de la Moș Crăciun", a declarat Sandra Izbașa pentru Libertatea.

Fosta gimnastă recunoaște că i-a fost greu când era în activitate în perioada Crăciunului pentru că avea o pauză foarte scurtă.

"De fiecare dată Crăciunul l-am petrecut în familie. Când eram gimnastă, de Sărbători aveam doar cinci zile libere pe care le primeam de la lot și veneam mereu acasă. Abia așteptam momentul. Era drăguț pentru că stăteam împreună și povesteam tot felul de chestii de peste an. Când veneam acasă îi vizitam în primul rând pe bunici, apoi dădeam o tură pe la toate rudele pe care le aveam.

De Sărbători mă bucur mereu de familie și de oamenii din jurul meu. Îmi place să fiu alături de cei dragi, așa cum deja m-am bucurat și în acest an. Am furat stratul distracției și am fost timp o săptămână la Viena cu părinții. A fost o săptămână de vis și abia aștept să repetăm cât mai repede experiența. Ne-am distrat de minune”, a adăugat Sandra Izbașa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează