SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  SURVIVOR 2023

GALERIE FOTO Ștefania Stănilă, eliminată de la Survivor 2023! Câți bani a primit pentru cele 4 luni de concurs în Republica Dominicană

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 10:45 / Actualizat joi, 18 mai 2023 11:18

Ștefania Stănilă a fost eliminată de la Survivor România 2023 în ediția de aseară, 17 mai. Campioana la gimnastică a părăsit concursul în care a câștigat zeci de mii de euro.

Aproximativ patru luni de zile a rezistat Ștefania Stănilă la Survivor România 2023, concursul desfășurat în Republica Dominicană și difuzat la Pro TV. Fanii au fost cei care au trimis-o acasă, i-au acordat aseară cele mai puține voturi.

Ștefania Stănilă, eliminată de la Survivor România 2023: „Mă doare, mă doare foarte tare pentru că simțeam că pot mai mult de atât”

Printre lacrimi, ea a declarat că nu își dorea să părăsească emisiunea. 

„Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici. Deși am avut astăzi o mică accidentare, după am fost la reward, am vorbit cu mama mea și m-a încărcat atât de tare încât puteam trece peste orice obstacol. Chiar mă întristează faptul că durerea din sufletul ei este mult mai mare decât durerea propriu zisă pe care o am la genunchi. Mă doare, mă doare foarte tare pentru că simțeam că pot mai mult de atât și nu-mi pare rău de absolut nimic. Nu-mi pare rău de nimic din ce-am făcut aici și sigur așa trebuie să fie și ceva mai bun mă așteaptă acasă”, a zis ea.

Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Cum arată Ștefania Stănilă după 3 luni la Survivor România 2023
+32 FOTO

Și a continuat: „Mi-aș fi dorit să-mi duc visul mai departe. Mă doare și simt că ceva încă rămâne aici în Survivor. Nu-mi vine să cred domnul Dan, sunt împăcat cu absolut tot ce am făcut. E greu, chiar e greu, mi-aș fi dorit să ajung în ultima săptămână din marea finala și țin minte domnul Dan, prima oară când am fost la casting și v-am întâlnit pe dumneavoastră și am fost foarte onorată că v-am văzut. Flacăra de campion e încă în mine”.

Câți bani a câștigat Ștefania Stănilă la Survivor România 2023

Campioana devenită antrenor de gimnastică a plecat acasă cu o sumă considerabilă de bani. Conform Playsport, ea a fost răsplătită cu 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla din Republica Dominicană. Așadar, Ștefania Stănilă a câștigat 28.500 de euro la Survivor România 2023.

Se știe că lunar, de la stat, ea primește și o rentă viageră din partea Ministerului Tineretului și Sportului. Aceasta e în valoare de 3493 de lei.

Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
+32 FOTO

Cine e Ștefania Stănilă

Ștefania Stănilă, care a fost colegă cu Sandra Izbașa și Larisa Iordache, pe vremea când făcea gimnastică, s-a retras din activitate și a devenit instructor. A luat aurul, pe echipe, la Europeanul din 2014, după ce în anul 2012, la Bruxelles, a obținut bronzul pe echipe și argintul la sărituri.

„Îmi doresc din suflet să câștig această competiție. Parcă deja mă văd în finală. Faptul că am făcut gimnastică timp de 13 ani este un mare atu. Clar o să mă ajute mult mai mult în competiție. O latură ascunsă nu cred că există neapărat… sunt o persoană bună și mă integrez în orice grup. Acolo, dacă o să fac și foamea, poate o să fiu recalcitrantă, nu știu cum o să reacționez.

Merg într-un mediu nou, cu oameni noi și, la un moment dat, inevitabil o să apară dramele. Am crescut destul de greu, eu am plecat la 6 ani de acasă, am stat departe de părinți. Când aveam 9 ani, tatăl meu a murit. El a fost motivația să continui cu sportul”, spunea Ștefania Stănilă înainte de a debuta la Survivor România 2023.

FOTO L-a părăsit pe fotbalistul de la Farul Constanța și s-a cuplat cu un om de afaceri: „Mă susține în absolut orice”

Fosta iubită a lui Ciprian Marica s-a despărțit de luptătorul MMA, după ce a văzut în telefonul lui

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  18 Mai 2023, 18:48

Titlu si subiect de mare jurnalism sportiv: Cati bani...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează