SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Ultima campioană mondială a României la gimnastică, imagini spectaculoase: „Sper să ajung celebră ca Van Damme”

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2023 09:49 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 10:42

Ana Porgras (29 de ani), fostă campioană mondială la gimnastică, bârnă în 2010, a pozat spectaculos la Campionatul Național de Raliuri. 

Prezentă la Raliul Harghitei, Ana s-a folosit de abilitățile dobândite în gimnastică și a realizat un șpagat între doi bolizi, imagini ce aduce aminte de o reclamă cu celebrul actor Van Damme. (vezi imaginile spectaculoase în galeria foto)

+32 FOTO

Pe lângă medalia de aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, Ana Porgras a mai câștigat un bronz la ediția din 2009, la paralele inegale, iar la Campionatele Europene de la Birmingham 2010 a luat medalia de bronz cu echipa. În 2021, a participat la Survivor România.

Am început să învăț din diferite experiențe și să iau ce e mai bun de la fiecare om cu care am interacționat. Iar mama m-a sprijinit cel mai mult și m-a încurajat. Mă mai uit uneori la filmulețe cu exercițiile mele ca gimnastă și mă încearcă un sentiment de nostalgie. Sunt mândră de ceea ce am realizat în acest sport. Am avut ceva bănuți puși deoparte când m-am retras din activitate. A venit și renta viageră, care m-a ajutat enorm. Acum primesc în jur de o mie de euro pe lună
- Ana Porgras pentru GSP

GALERIE FOTO A renunțat la poliție și a devenit culturistă! » Luiza ajunsese imaginea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră

GALERIE FOTO A izbucnit în lacrimi în fața Dilettei Leotta: „Scuzați-mă, sunt niște emoții pe care nu pot să le descriu”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
kinkonro
kinkonro  •  07 Mai 2023, 08:36

Parcă le scoateți la produs...material jurnalistic de calitate...

kordell
kordell  •  06 Mai 2023, 17:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  06 Mai 2023, 15:49

Mitica Docan, aceeasi Andra Mocanu sub alt nume

Vezi toate comentariile (8)
Comentează