SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEU

45 de echipe iau startul în cel mai puternic turneu de handbal pentru juniori din România!

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2018 18:45

Săptămâna viitoare, la Brașov se va desfășura unul din cele mai puternice turnee de handbal pentru juniori de la noi din țară.

45 de echipe din România și din străinătate se vor afla la startul ediției cu numărul șase a Turneului Internațional de Handbal Juniori “Cupa FunSports”. Competiția se va desfășura la categoriile de juniori I, II, III și IV, atât la feminin cât și la masculin.

Între cluburile din țară prezente la start amintim CSM București, HC Dobrogea Sud Constanța, ACS Transilvania Brașov, Corona Brașov, Știința Bacău, etc., iar printre oaspeții de peste hotare se numără echipele naționale feminine U16 și U18 ale Israelului, echipa națională feminină U18 a Serbiei, Academia Alushovski Skopje (Macedonia), Scoala Sportivă de Handbal Chișinău sau SȘ Nr.2 Chișinău.

“Ne bucurăm să aducem la Brașov echipe foarte bune ale handbalului, la nivel de juniori și să avem astfel parte de un adevărat festival al handbalului, practic cel mai puternic turneu pentru juniori din România. Sperăm ca oaspeții nostri, atât cei din țară cât și cei din străinătate, să aibă parte de o ședere plăcută în orașul nostru, precum și de un turneu reușit.

Așteptăm la meciuri cât mai mulți fani ai sportului”, a declarat Marius Fetti, director ACS Transilvania Brașov, organizator al turneului.

Luni, 20 august, de la ora 20.00, va avea loc festivitatea de deschidere a turneului, la Coresi Shopping Resort, iar de marți, 21 august, până joi, 24 august, se vor desfășura meciurile, la Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibași”, Sala de sport de pe Colina Universității “Transilvania”, Sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 11 și Școala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 19.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează