SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE JUNIOARE

A închis Mondialul: Lecușanu a ținut discursul de final al CM de junioare » Rusia e marea câștigătoare. Cum arată echipa ideală

Articol de - Publicat luni, 20 august 2018 12:56

Narcisa Lecușanu a ținut discursul de final la Mondialul de junioare din Polonia, fiind prezentă din partea Federației Internaționale de Handbal (IHF).

Campionatul Mondial de handbal junioare s-a încheiat duminică seara, la Kielce (Polonia), cu victoria Rusiei, care a trecut cu 29-27 de Ungaria. Medaliile de bronz au revenit Coreei de Sud, care a trecut în finala mică de Suedia, 34-27.

Festivitatea de închidere a turneului final a fost oficiată de Narcisa Lecușanu, membru în Comitetul Executiv al IHF, cea care a ținut discursul de final, mulțumind gazdelor pentru organizare. Narcisa a participat apoi și la premierea echipei ideale a Mondialului, în care și-au făcut loc două rusoaice, două coreence, o suedeză, o unguroaică și olandeză. România e terminat pe 9, fiind eliminată în "optimi" de Suedia.

Echipa ideală

portar: Anna Vereșciak (Rusia)
extremă stânga: Yejin Yun(Coreea de Sud)
inter stânga: Isabelle Andersson (Suedia)
centru: Valeriia Kirdiașeva (Rusia)
inter dreapta: Soyoun Park (Coreea de Sud)
extremă dreapta: Kira Banfai (Ungaria)
pivot: Nikita van der Vliet (Olanda)
golgeter, 64 goluri: Nikita van der Vliet (Olanda)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează