SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA, SEMIFINALE, AZI, 18:30, TVR 1

Antrenorul Rusiei, MEMORABIL înainte de meci: "Când m-am dus la culcare știam că jucăm cu Norvegia". A vorbit în tren despre Neagu și Trump

Foto: Gulliver/GettyImages
Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 16:02

Evgheni Trefilov a oferit un megainterviu trimisului cotidianului rusesc Sport Express în Franța, Vladimir Ivanov, chiar pe trenul către Paris, în care a trecut de la surpriza jocului cu România la liderul SUA Donald Trump.

Acesta a început cu surpriza de a evolua contra României, când el știa că adversara din semifinale va fi Norvegia.

"După Suedia, m-am dus la culcare convins că jucăm în semifinale contra Norvegiei. Apoi, am primit un telefon de la Krasnodar. Mi-au zis că jucăm contra României. Am spus să mergem la culcare și vorbim după", s-a amuzat Trefilov, care a aflat, ulterior, că adversara Rusiei este chiar "naționala" lui Ambros Martin.

Trefilov a mai vorbit despre:
... trezitul devreme: "mă scol la 6 dimineața. Am doi ucenici care trebuie scoși indiferent de vreme. Da, vorbesc de căței. Și, în general, dorm ca iepurii. Un ochi închis, un ochi deschis. Ca un elefant bătrân care nu se lasă pe pământ, fiindu-i teamă că poate nu se va ridica"

... problemele cu somnul: "Adorm mai greu după înfrângeri. Se spune că 50 de picături ușurează totul. Dar nu alcoolul e soluția. Nu beau. Nu rezolv nimic așa"

... Cristina Neagu: "Vreți să înotăm, să înotăm, și să ne pierdem înainte de mal? Nu vreau să ne bucurăm înainte de termen. România nu stă doar în ea. Sunt jucătoare de la mai multe echipe, formează un grup"

... Donald Trump: "E un președinte mai bun decât Barack Obama și Bill Clinton. Nu și decât Ronald Reagan, ce-i drept, dar merge pe urmele lui. N-am auzit încă de greve ale oamenilor fără slujbă în Statele Unite. El a îndeplinit tot ce a promis. Însă a promis lucruri americanilor, nu a promis nimic restului lumii. Și nu e dator cu nimic restului lumii. Da, e extravagant, se poartă imprevizibil. Însă e om de afaceri, nu diplomat. Și să nu fiți invidioși pe el. Nu e ușor să mergi până și la toaletă păzit"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  14 Decembrie 2018, 21:30

Oltenii tot cu coada sus... Bogdiii....Ce a facut Bogdii amul asta...

1391972634181505
Adrian Popescu  •  14 Decembrie 2018, 21:28

Vrajeala......meaza detasarea zici ca el a inventat handbalul...daca scoti biciul nu ramane nimic...

mobutu
mobutu  •  14 Decembrie 2018, 21:20

Pe acest urs l-a bătut Bogdiii Burcea de l-a spart.. I-a arătat meserie...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează