SPORTURI  »  HANDBAL  »  DECLARAȚII

Atac fără menajamente după eliminarea României de la Mondial: "Suntem sclavii străinilor!"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 20:18

Radu Voina, fost antrenor al naționalei de handbal feminin în perioada 2008-2012, îl critică pe Ambros Martin pentru selecţia pe care a făcut-o pentru Mondialul din Germania, unde România a fost învinsă în optimi de Cehia, 27-28. 

"Eu sunt convins că lotul care a fost la acest Campionatul Mondial nu e făcut de Ambros. La echipa aceasta naţională trebuie luate fetele cele mai în formă.

Cine se pricepe cât de cât la sportul colectiv îşi dă seama că trei antrenamente înseamnă nimic. Ambros nu cunooaşte fetele, nu cunoaşte campionatul, nu cunoaşte mentalitatea românească pentru acest sport.

Rămân la convingerea mea, fără să jignesc pe nimeni, avem antrenori tineri care sunt demoralizaţi când văd că nu sunt băgaţi în seamă. Noi suntem sclavii străinilor", a declarat fostul selecţioner Radu Voina, la TV Telekom Sport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (40)
deva1
deva1  •  14 Decembrie 2017, 07:48

Nu a fost bine ca Ambros Martin sa faca naveta intre Romania si Ghyor intre Bucuresti si budapesta.Cind a ingaduit asta , si cred ca Si Dedu nu au gandit bine si uite dezastrul care a iesit. Spania si Slovenia e peste Cehia. Noi la fel,peste cehia .Uj semnal mare a fost ca ne au batut Polonia acasala Cluj la trofeul Carpati.Alta porcarie e ca majoritatea romanilor nu au vazut meciurile .Rusine sa lasi sa fie transmis un mondial de handbal de un post care are acoperire mica nationala.ca in comunism, fe sa mai zis.ascultam la radio.....Dedu fotoliul tau nu e vesnic. trebuie sa recunoastem ca s a gresit masiv ,si tu ai gresit. Ceva trebuie sa se intample si cu A.Martin care il vad ca pe un Cristofor Daum al handbalului .Voinea are 100%dreptate.El are rezulatate cu nationala , dar Martin nu are cu ale noastre , nu stie romaneste si engleza e imperfecta. Daca il mai tineti 1 an si la euro vom termina iar pe 10/si daca ratam calificarea la JO ce facem?oamenii din handbalul ,romanii trebuie sa se intalneasca si sa analizeze f.b.situatia caci am inceput sa ne facem de ras si sa pierdem meciuri cu echipe de mana a doua.

336782790136330
Vas Ilinca  •  14 Decembrie 2017, 11:36

Intradevar vina este a federiatiei de handbal si implicit a domnului Alexandru Dedu pt alegerea antrenorului. Iar antrenorul Martin Ambros este vinovat de alegerea echipei, iar in ultimul meci, cel cu Cehia de introducerea in echipa a portarului Denisa Dedu,care a jucat foarte nesigur,facind sa creasca nzervozitatea in faza de aparare.

gilos
gilos  •  14 Decembrie 2017, 10:35
Postat de gilos pe 14 Decembrie 2017, 09:11

FRH a gresit ca a pus un antrenor part-time. Cu tot respectul pentru Martin Ambros, el este antrenor la Gyor, unde munceste zi de zi si are rezultate. Dar pentru noi, o nationala cu palmares si pretentii, sa avem un antrenor cu juma de norma este de-a dreptul o dovada de incompetenta si neprofesionalism. Cei care conduc FRH trebuie sa-si asume acest esec.

Atentie, nu am o problema cu faptul ca este un antrenor strain, foarte bun dealtfel. Problema este ca antrenorul trebuie angajat full-time. Sa urmareasca meciuri, sa faca un proiect, sa aiba obiective clare, sa fie concentrat si dedicat 100% echipei natinale.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează