SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO 2018

CALCULE. Ce șanse mai are România la semifinale? Ce înseamnă eșecul cu Olanda

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 20:35

ROMÂNIA LA EURO 2018. România a cedat fără drept de apel în fața Olandei, 24-29, însă păstrează șanse mari în continuare să prindă un loc în semifinalele turneului.

Înfrângerea cu Olanda nu afectează cu mult șansele de calificare ale României în semifinale! Pare surprinzător, dar România poate merge în faza eliminatorie cu o singură victorie în ultimele două partide.

Practic, un succes cu Ungaria ne asigură MATEMATIC calificarea în semifinale. De ce? Pentru că am fi avantajată la meciurile directe atât cu Germania, cât și cu Norvegia, singurele formații care ar mai putea face 6 puncte.

Cum mergem mai departe

  • Victorii cu Spania și Ungaria - Calificare fără emoții. Cel mai probabil de pe locul doi. Primul loc mai poate fi prins doar dacă Olanda pierde următoarele două partide;
  • Victorie cu Spania, înfrângere cu Ungaria - Dacă rămânem la egalitate de puncte doar cu Ungaria suntem eliminați. Dacă în ecuație intră Norvegia, departajarea s-ar putea face la golaveraj, unde am putea sta mai bine în cazul unei înfrângeri la limită cu Ungaria;
  • Victorie cu Ungaria, înfrângere cu Spania - România mai poate fi egalată la puncte doar de Germania sau Norvegia, adversare cu care stă mai bine la meciurile directe. S-ar putea ajunge la egalitate în patru între România, Olanda, Germania și Norvegia, toate cu 6 puncte. Situație în care am merge în semifinale!

Programul grupei

11 decembrie: Spania - România, Olanda - Norvegia
12 decembrie: Spania - Norvegia, Ungaria - România, Olanda - Germania

Clasament grupa II

1. Olanda 3m 6p
2. ROMÂNIA 3m 4p
3. Germania 4m 4p
4. Ungaria 4m 4p
5. Norvegia 3m 2p
6. Spania 3m 0p

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
2264101893823582
Kiss Péter  •  10 Decembrie 2018, 11:00
Postat de saramago pe 10 Decembrie 2018, 10:51

În mod normal, vom juca în semifinale cu Rusia. Și în finală cu Franța.

In mod normal nu ajungem in finala !

saramago
saramago  •  10 Decembrie 2018, 10:51

În mod normal, vom juca în semifinale cu Rusia. Și în finală cu Franța.

zidane92
zidane92  •  10 Decembrie 2018, 10:06
Postat de Costel Rosoiu pe 10 Decembrie 2018, 09:06

Un articol scis de un gazetar care sigur nu este roman,unde mai este fratilor simtul patriotic,incurajarea?ACUM NE DOMINA URA FATA DE TARA,VINZAREA A TOT CEEACE ESTE ROMAN,"UNII NU MAI POT DE GRIJA ALTORA",SI ASTFEL NEAMUL ROMANESC ESTE CAZUT DEJA IN PRAPASTIE.

Conducătorii tarii, falșii patrioți din vile luxoase și Mercedes urî au furat țară și ne au condamnat la sărăcie pentru ce sa fii mândru că ești român , cum poți fii mândru că ești dintr o țară unde dacă ai bani omori sau lași Oameni paralizați și nici macar nu ești trimis în judecată vezi anchetă d lui tolontan

Vezi toate comentariile (37)
Comentează