SPORTURI  »  HANDBAL  »  GERMANIA

Caz incredibil în handbal » Liderul din Germania a jucat două meciuri în două ore! A fost spulberată în Ligă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 25 martie 2018 11:49

Rhein Neckar Lowen a jucat la diferență de doar două ore și în Liga Campionilor, și în campionat, ambele meciuri în deplasare! Le-a pierdut pe amândouă.

Incredibil, dar adevărat. Rhein Neckar Lowen, liderul din Bundesliga, cel mai puternic campionat din lume, a jucat sâmbătă atât în Liga Campionilor, cât și în întrecerea internă, ambele jocuri în deplasare!

Meciul de Liga Campionilor, în optimile competiției, a început la ora 17:00 (ora României) și s-a jucat la Kielce, în Polonia. Disputa de campionat, a început la 19:10 (ora României), și s-a disputat la Kiel!

Oficialii de la Rhein Neckar Lowen au făcut toate demersurile și solicitările pentru ca disputa cu Kiel, din etapa de campionat, să se dispute la o altă dată! Nu au găsit însă înțelegere. Polonezii nu au fost nici ei de acord, astfel că Rhein Neckar Lowen a luat decizia să trimită echipa a doua în Polonia, și prima formație în campionat, având șanse mari să devină campioană în acest sezon.

Tinerii au fost spulberați în Ligă, 41-17, dar ce e mai rău pentru "lei" e că au cedat și în campionat, la Kiel, 22-27! Rhein Neckar Lowen a ratat astfel calificarea în "sferturile" Ligii, chiar dacă va juca returul la Mannheim, iar în campionat, are două puncte avans față de Flensburg și Fuchse Berlin, după 25 de etape.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
razvyyc
razvyyc  •  27 Martie 2018, 16:48
Postat de Razvan Marcel pe 25 Martie 2018, 22:15

*** de ***,a jucat la doua ore dar din Polonia faci 2 ore cu avion.Sau au plecat cu racheta?

Daca ai fi citit si continutul, nu doar titlul, ai fi inteles ceva.

maxp
maxp  •  26 Martie 2018, 20:12

Un sport dominat din ce in ce mai tare de marketing si televiziune. Mi se pare o situatie jenanta, iar Lowen ar trebui sa depuna un memoriu la TAS, nu cred ca e legal sa fie programata de 2 ori in aceeasi zi. Eu cred ca ar castiga si ar putea primi victoria cu 10-0 in fata celor de la Kiel in campionat. Pe de alta parte, e o prostie sa sacrifici meciul de Liga Campionilor, parerea mea, in campionat aveau tot timpul din lume sa recupereze, mai ales ca exista riscul mare sa piarda (ceea ce s-a si intamplat), in Liga contau pe 2 meciuri si porneau totusi cu prima sansa in acea dubla mansa. De federatia germana nici n-are rost sa vorbim, la cat de mult au fost pupati in fund, isi permit luxul de a pierde o echipa in Liga, de obicei primesc inapoi un wildcard sau ceva.

749913671784643
Razvan Marcel  •  25 Martie 2018, 22:15

*** de ***,a jucat la doua ore dar din Polonia faci 2 ore cu avion.Sau au plecat cu racheta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează