SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

Cristina Neagu, cu lacrimi în ochi la revenirea în țară de la CM: "Sunt tristă, frustrată și dezamăgită! Nu arbitrii ne-au pierdut meciul, alta a fost problema"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 20:13

Naționala de handbal a României a revenit în țară după experiența de la CM. A terminat pe locul 10 după ce a pierdut în optimile de finală, scor 27-28, cu Cehia.

Cristina Neagu a făcut o amplă analiză la sosirea în țară, cu lacrimi în ochi, fiind vizibil dezamăgită de rezultatul obținut de echipa lui Ambros Martin.

"Sunt tristă, sunt frustrată, sunt dezamagită. Au trecut multe ore de la meci, însă nu mi-am revenit, să spun aşa. Mă afectează foarte mult lucrul acesta, pentru că am simţit că avem o atmosferă foarte bună la echipă şi că se putea mai mult. Din păcate, cred că ne-a fost frică să visăm la mai mult.

Au existat aşteptări şi acum, şi de fiecare dată, nu e niciun fel de problemă. Am mai vorbit de multe ori despre asta. Eu am încercat de fiecare dată sa-mi fac datoria pentru naţională. Şi am făcut-o şi de data asta, cât am putut de bine.

Acest sistem eliminatoriu a pus foarte mare presiune pe echipă şi lucrul ăsta eu l-am simţit imediat. Din vestiar, de la încălzire, din timpul meciului. Am încercat să vorbesc cu fetele, e foarte greu să schimbi lucrurile în momentele acelea.

Am jucat cu frică, asta s-a întâmplat. Ştiu că lumea vorbeşte despre ratări şi greşeli, însa echipa României n-a fost la fel de relaxată ca în meciurile din grupă şi asta a fost problema”, a declarat Cristina Neagu conform TV Telekom Sport.

...critici pentru apărare: "Din punctul meu de vedere, apărarea a fost marea problemă a echipei noastre la toate meciurile de la acest Campionat Mondial şi am spus după al doilea meci, împotriva Sloveniei, că nu poţi să primesti aproape 30 de goluri şi să încerci să dai cu unul mai mult ca să câştigi meciurile. Aşa ceva este foarte greu pentru noi. S-a dovedit înca o dată".

...ce crede că trebuie făcut în viitor: "Să fim mai relaxate. Şi îmi doream să jucăm mai mult cum am făcut-o în meciurile din grupă. Nimic altceva. Şi, aşa cum am zis, marea noastră problemă e apărarea. În apărare poate nu trebuie atât de multă ştiinţă, cât muncă şi inimă în apărare. Pentru că am primit foarte multe goluri şi e foarte greu să înscrii 30 de goluri meci de meci ca să poţi să câştigi meciuri. Dacă scoteam 5-6 mingi în aparare, era un meci chiar relaxant pentru noi şi câştigam la o diferenţă relaxantă şi nu mai trăiam stresul din finalul de meci. Chiar şi în minutul 59 şi 30 de secunde noi am avut un atac bun şi am înscris. Însă, mă rog, am jucat şi foarte mult din meci în inferioritate numerică. Eu nu vorbit de arbitraje de obicei, dar a fost cel puţin ciudat, pentru că la un moment dat aveam sentimentul că orice facem în aparare cineva va fi eliminat. Însă cu siguranţă nu arbitrii au pierdut meciul".

Citește și: Cum explică Federaţia dezastrul cu Cehia: "Sunt două cauze vizibile"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
1319238838149008
Serban Radu  •  13 Decembrie 2017, 20:22
Postat de valyomanyd pe 12 Decembrie 2017, 21:26

Cristina e o fată cu bun simț, s-a eschivat frumos când a venit vorba de arbitri...Adevarul e că ar trebui căutat in arhivă, să vedem când o altă echipa a fost sancționată în optimile unui CM cu ZECE eliminari ?

Si azi la meciul Cehia cu Olanda hotie . La mondiale hotie mare sa castige Norvegia fara probleme

mountytoma
mountytoma  •  13 Decembrie 2017, 10:35
Postat de digei pe 12 Decembrie 2017, 21:11

Ei lasa ca-ti mareste Primaria contractul si o sa-ti treaca.Ca doar nu da Firea de la ea de acasa,da tot de la noi.

bai digei, de la tine nu da nimic cu siguranta, nu cred ca ai platit in viata ta vreun impozit. daca iti luau impozit pe rpstie, eram bogati rau

mountytoma
mountytoma  •  13 Decembrie 2017, 10:33

fetelor, cei ce va iubim va iubim si cand castigati, va iubim si cand pierdeti! nu suntem vreo mare putere a lumii ca sa avem pretentia de a castiga campionatul mondial mereu, dimpotriva, avem destui "prieteni" pe oriunde la orice meci pe care il jucam! cu atat mai mult va apreciem pentru ca de multe ori reusiti sa invingeti nu doar adversarele vazute, ci si pe cele nevazute! capul sus! si in alta ordine de idei, fetele noastre sunt cele mai FRUMOASE handbaliste din lume!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează