SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Cristina Neagu semnează noul contract cu CSM București » Ce salariu va avea: „Cristina e pentru noi cum e Messi pentru Barca!”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2019 11:10

Gabriela Szabo, directorul general de la CSM București, a anunțat azi că formația din Capitală a ajuns la un acord de principiu cu Cristina Neagu (30 de ani) pentru prelungirea contractului scadent în această vară. 

„Mă bucur că-şi doreşte să joace pentru iubitorii handbalului din România. Îmi doresc ca şi cei care performează în străinătate să vină în România. Să ştiţi că fac mari eforturi ca să aducem acasă jucătoarele, să le avem aici, să le pregătim pentru Tokyo 2020.

Avem acordul de principiu al Cristinei. Vom veni cu toate detaliile de contract zilele următoare şi probabil va fi şi o conferinţă de presă în care să facem anunţul. Ea îşi doreşte foarte tare să rămână la noi. Nu pot spune dacă a avut oferte din străinătate, asta poate spune impresarul”, a spus Szabo la Prosport Live.

Cristina Neagu a avut până acum la CSM un salariu de 17.500 de euro lunar, cel mai mare salariu de bugetar din România. Deși impresarul celei supranumite „Messi din handbal” a cerut o creștere de până la 21.000 de euro a remunerației pentru Neagu, Cristina ar fi acceptat să prelungească pe actualul salariu, anunță sursa citată.

„E foarte important şi ca marketing. Ce înseamnă Messi pentru Barcelona sau Cristiano Ronaldo pentru Juventus aşa e şi Cristina pentru noi. E votată al 5 lea an consecutiv ca fiind cea mai bună jucătoare a lumii. Să ai un asemenea sportiv, extrem de valoros, e o mare bucurie pentru noi!” Gabriela Szabo

 Citește și:

Plecare importantă de la CSM București! Paula Ungureanu și-a reziliat contractul: „E momentul să mă îndrept către un alt proiect”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
ceaiuri
ceaiuri  •  29 Martie 2019, 09:48
Postat de timm pe 29 Martie 2019, 08:45

Esti cam prost informat. Gorbitz are un salariu echivalent cu al Cristinei. "Andrea Penezic, croata în varstă de 32 de ani, de la Vardar, este plătită cu aproape 300 de mii de euro pe an. A treia handbalistă din topul remuneraţiilor este veterana lui Gyor, Anita Gorbicz. Tripla câştigătoare de Champions League câştigă 250 de mii de euro pe sezon."

ai ramas cu un an in..urma,vardar nu participa in C.L. ,echipa a pierdut finantarea de la rus iar acum sunt pe locul 3 in campionat,gorbicz are 180.000 pe an(a semnat pe inca 2 ani)iar cea mai bine platita jucatoare de la gyor e portarul cu 220.000pe an

timm
timm  •  29 Martie 2019, 08:45

Esti cam prost informat. Gorbitz are un salariu echivalent cu al Cristinei. "Andrea Penezic, croata în varstă de 32 de ani, de la Vardar, este plătită cu aproape 300 de mii de euro pe an. A treia handbalistă din topul remuneraţiilor este veterana lui Gyor, Anita Gorbicz. Tripla câştigătoare de Champions League câştigă 250 de mii de euro pe sezon."

1391972634181505
Adrian Popescu  •  28 Martie 2019, 19:05

@Ellak dar pomenile PSD-iste îți plac? UDMR-ul tău face mai mult rău țării decât Cristina Neagu...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează