SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM BUCUREȘTI // Gabriela Firea a intrat în direct la TV și a anunțat oferta pentru Cristina Neagu: „Nu putem da mai mult de atât”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 22:59

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre mărirea de salariu solicitată de impresarul Cristinei Neagu. A confirmat că i s-a făcut o ofertă liderului echipei naționale, pe același salariu din prezent.

„Au fost mai multe discuții în ultima perioadă. Cristina Neagu are acum un salariu de 17.500 de euro, iar impresarul ei cere o mărire la 20-21.000 de euro. Doamna Gabriela Szabo m-a informat despre asta.

Cu tot respectul pentru performanța ei și pentru valoarea ei, dar noi nu ne permitem să oferim mai mult decât salariul existent. I-am făcut o ofertă de a menține salariul de până acum”, a zis Gabriela Firea la TV Digi Sport. 

Cristina Neagu joacă de un an și jumătate la CSM București, fiind golgeterul echipei în Ligă, cu 159 de reușite.

Intră și tu în dezbatere: ți se pare justificată o creștere salarială din bani publici pentru jucătoarea CSM-ului?

Merită Neagu 30.000 de euro pe lună din bani publici?

DA, poate chiar și mai mult
NU, salariul actual e suficient de bun

CITEȘTE ȘI: 

Gică Hagi intervine în dezbaterea legată de salariul Cristinei Neagu: „Am văzut că e certată că are 2-300.000 pe an. Îmi vine să râd!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
ceaiuri
ceaiuri  •  27 Februarie 2019, 19:51

si ca o....surpriza ,nu a prins echipa ideala la ultimul european

ceaiuri
ceaiuri  •  27 Februarie 2019, 19:48

totul e simplu..gaseste o echipa ce ii ofera mai mult o sa plece(pb ca nu prea transfera nimeni pt 1 an..si peste doi nu prea mai e rentabil)sau semneaza aici(dupa negocieri contractul o sa fie..la mijloc)acum ramane de stabilit daca merita sau nu(gorbicz oare merita 180mii pe an....sau poate e prea putin,deci la gyor nu o sa mearga)pt ca e vb de un joc de echipa(pe intermediar se apara destul de slab)iar ca cea mai buna din...lume(europa)se bazeaza pe voturi(olanda nu are nici o jucatoare si e intre primele echipe la cam toate competitiile,pe cand noi ne multumim cu promisiuni)deci cine cere nu piere....

radum11
radum11  •  27 Februarie 2019, 09:30

Oare ce anume ar putea convinge o fetita sa faca handbal, daca nu performanta reala, sa poata vedea pe bune o echipa care se bate in fiecare an la varf in Europa, sa vada asta la o sala din Bucuresti, saptamana de saptama ... jucatoare venite de aiurea ?! Serios ..." Cea mai buna hadbalista" din lume pentru tine e zero pentru ca tu habar nu ai ce inseamna handbal? .... Problemea nu e la tine, Oane Petre. Oameni din astia, care se 'pricep' la toate, de la sport la politica, de la mancare la masini ... Problema e la Firea, de ce isi da ea cu parerea despre cat trebuie sa castige 'cea mai buna handbalista din lume'. Oare nu trebuia sa fie altcineva care sa fie in tema ... Era mult mai fain sa zica asta in fata suporterilor, iubitorilor de sport ..., eventul la sfarsitul unui meci de handbal ...

Vezi toate comentariile (40)
Comentează