SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI FINAL FOUR

CSM BUCUREȘTI - GYOR // Cristina Neagu, analiză la sânge a adversarei din semifinalele Ligii: "Va fi un infern! Aici e cheia meciului. Gyor are un mare avantaj"

Cristina Neagu // FOTO: Raed Krishan
Cristina Neagu // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 19:45

CSM București va juca împotriva unguroaicelor de la Gyor,  semifinalele Final Four-lui, care se va juca la Budapesta. (Detalii aici)

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoarea a CSM-ului, a vorbit despre duelul cu Gyor și a dezvăluit care este cheia meciului.

"Eu am jucat împotriva celor de la Gyor și cred că anul acesta va fi diferit. Gyor are probleme și are multe jucătoare cu accidentări. Nu trece printr-o formă bună. Dar și noi am avut suișuri și coborâșuri. Cel mai mare avantaj al lor este că joacă pe teren propriu, cu 10-12.000 de oameni în tribună. Contează foarte mult. Este un avantaj destul de mare.

Când jucăm bine, noi putem bate orice echipă. Cel mai important meci este cel cu Gyor. Dacă ajungem în finală, va fi mai multă adrenalină și va conta mai mult sufletul și mai puțin pregătirea tactică. Avem trei săptămâni ca să pregătim această semifinală.

Apărarea este cea mai importantă în acest meci, dar și în finală. Vreau ca portarii noștri să fie în zi de grație. Și noi îi putem ajuta, cu o apărare foarte agresivă. Dacă luăm mai mult de 25 de goluri va fi foarte greu. Dacă luăm mai puțin, putem da un gol în plus față de Gyor. Aici va fi cheia meciului.

Avem un sezon oscilant. Oamenii s-au întrebat care este valoarea CSM-ului, cea de acasă, când am câștigat cu Gyor și Metz, sau cea din deplasare, unde am jucat foarte slab. Eu zic că este undeva pe la mijloc.

Trebuie să ținem că jucăm în deplasare. Va fi un infern în sala de la Budapesta. Contează foarte mult că fetele au câștigat cu Gyor finala de acum doi an. Avem o echipă foarte experimentată și trebuie să avem puțin noroc. Aș da toate golurile și trofeele individuale pentru un trofeu cu echipa", a spus Cristina Neagu la TV Digi Sport.

Meciurile Final Four-ului se vor juca la Budapesta pe 12/13 mai, orele de disputare în semifinale și finale fiind stabilite pentru 16:15 și 19:00.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  18 Aprilie 2018, 13:05

In meciul de la ora 19:00 cu siguranta va invinge CSM-ul. Depinde ce va face la 16:30.

394205137657093
George Narcis  •  17 Aprilie 2018, 22:02

Anul asta gyor este de bătut.conteaza atitudinea fetelor de la csm.sa nu uitam de public si de arbitraj...conteaza.hai csm!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează