SPORTURI  »  HANDBAL  »  

CSM București l-a ratat pe selecționer! Ambros Martin și-a prelungit contractul cu Rostov Don 

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 22:32

Tehnicianul pe care și CSM București îl dorea din vară nu mai e disponibil. Antrenorul ”naționalei” României continuă în Rusia. 

Se tot vorbește de ceva timp că la CSM București se va forma din vară o echipă pe scheletul naționalei României, cu Neagu, Pintea, Dedu, Buceschi, Chiper printre titulare. Se zvonea și că echipa susținută de Primăria Capitalei și-l dorește ca antrenor chiar pe selecționerul Ambros Martin.

Numai că, luni, Rostov Don a anunțat că i-a prelungit pe încă un sezon contractul cu campioana Rusiei lui Ambros Martin. "Scopul meu principal este acela de a câștiga Liga Campionilor. Dacă nu voi reuși în acest sezon, voi simți că munca mea nu este încă finalizată. Mă bucur să rămân la echipă încă un an", a declarat Ambros Martin pentru site-ul oficial al campioanei Rusiei. 

Venit în vara trecută de la Gyor, echipă cu care a câștigat de patru ori Liga Campionilor, Ambros Martin pregătește din 2016, în paralel, și naționala feminină a României cu care, până acum, s-a clasat pe locul 5 la Euro 2016, pe 4 la Euro 2018 și pe 10 la Mondialul din 2017. El are drept obiectiv la "naționala" României calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. 

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
phlorinn
phlorinn  •  29 Ianuarie 2019, 12:10

La ce reputatie are CSM nu va putea sa aduca pe nimeni doar jucatoare sa fie acolo la numar si antrenori schimbati de 2-3 pe sezon. In cazul in care nu se va desfiinta va ajunge o echipa de mijlocul clasamentului fara nici o posibilitate de a juca in cupele europene

ceaiuri
ceaiuri  •  29 Ianuarie 2019, 11:38

tinand cont ca nationala se gaseste de 3-4 ori pe an in stagii de pregatire(trofeu carpati,european sau mondiale jocuri de calificare c.e.)a cate o sapt si ceva...ibericul isi face meseria o luna,max 2 si banii din contract..la zi,numai dedu nu intelege ca ibericul nu are timp sa cunoasca si alte jucatoare sa le promoveze (de ce nu pune un antrenor roman)

saramago
saramago  •  28 Ianuarie 2019, 23:33

Sa vina la CSM si sa fie demis la primul insucces ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează