SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

VIDEO CSM București și testul danez decisiv pentru calificarea directă în „sferturile” Ligii Campionilor

Emilie Arntzen contra apărării de la Odense în meciul tur din Liga Campionilor Foto: Cristi Preda
Emilie Arntzen contra apărării de la Odense în meciul tur din Liga Campionilor Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2024 15:55 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 15:56

CSM București joacă duminică meciul hotărâtor cu Odense, în Danemarca, pentru calificarea directă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Partida va începe la ora 15:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport și în format liveTEXT pe gsp.ro.

Campioana României a plecat încă de vineri în Danemarca pe ruta București-Varșovia-Billund și apoi cu autocarul aproximativ 100 de kilometri până la Odense.

Neagu este incertă, Pintea absentă

Antrenorul Adrian Vasile are la dispoziție tot lotul, mai puțin pe Crina Pintea, care este accidentată, iar Cristina Neagu este incertă după ce a suferit o entorsă. După antrenamentul oficial de sâmbătă, se va hotărâ dacă va juca sau nu Neagu.

Sabrina Ionescu mărește miza în duelul cu Stephen Curry de la All Star Game: „Am vrut de la început să fie condiții identice”
ALL STAR GAME
Sabrina Ionescu mărește miza în duelul cu Stephen Curry de la All Star Game: „Am vrut de la început să fie condiții identice”

CSM are nevoie de victorie pentru a se califica direct în sferturile de finală și pentru a obține un culoar mai bun în fazele eliminatorii. 

Înaintea partidei, CSM București este pe locul 3 în grupă, cu 17 puncte, iar Odense este pe 2, cu 19 puncte. CSM a câștigat ultimele două partide din competiție, la Gyor și acasă cu Bietigheim.

La casele de pariuri, Odense este favorită cu o cotă de 1.53-1.57, în timp ce echipa bucureșteană este cotată cu 2.95-3.20 la victorie. În meciul tur de la București, jucat chiar în prima etapă, CSM a câștigat cu 28-24.

65de goluri, cele mai multe pentru CSM în ediția actuală a Ligii Campionilor, au fost marcate de Cristina Neagu

Dacă bucureștencele vor câștiga la Odense, CSM se va califica pentru a 9 oară consecutiv în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Un prim „7” probabil la CSM București: Glauser, Dindiligan, Neagu, Zaadi, Kobylinska, Ostegaard, Ingstad.

Antrenorul lui Odense: „Sala plină ne va ajuta contra lui CSM”

Odense, pregătită de celebrul antrenor norvegian Ole Gustav Gjekstad, care are un proiect pe 3 ani la clubul danez, are nevoie de un egal în meciul cu CSM pentru a intra alături de liderul Gyor direct în „sferturi”.

Avem nevoie de un punct pentru a rămâne pe locul 2 și echipa este foarte motivată pentru a realiza acest lucru. Cred că o sală plină ne va ajuta împotriva CSM-ului, formație care vine după victoriile cu Gyor și Bietigheim.

Suntem pregătiți pentru luptă și așteptăm cu nerăbdare jocul”, a declarat pentru site-ul EHF antrenorul lui Odense, Ole Gustav Gjekstad.

66de goluri a înscris pivotul Maren Nyland Aardhal, cele mai multe pentru Odense în această ediție a Ligii Campionilor

Vicecampioana daneză a câștigat 4 meciuri pe teren propriu, a făcut un egal cu Brest și a pierdut la un gol, 30-31 cu Gyor. În etapa trecută, Odense a câștigat la Buducnost, cu 33-17. Odense are al 3 -lea cel mai bun atac, cu 432 de goluri, și a doua cea mai bună apărare, cu 334 de goluri primite.

CSM București și testul danez decisiv pentru calificarea directă în „sferturile” Ligii Campionilor
Extrema stânga de la Odense Bo von Wetering în acțiune Foto: Imago

În campionatul Danemarcei, Odense este pe locul 3, după Esbjerg și Ikast, dar jucătoarele lui Gjekstad au timp să se redreseze pentru că urmează play off-ul.

CSM București și Odense s-au întâlnit până acum de 3 ori în competiția supremă europeană, iar campioana României a câștigat toate meciurile.

Un prim „7” probabil la Odense: Ten Holte, Van Wetering, Rushfeldt, Hojlund, Housheer, Hansen, Aardhal.

Rezumatul partidei tur din Liga Campionilor CSM București - Odense

Citește și: 

Două medalii de argint pentru România la Campionatele Europene de lupte de la București
LUPTE
Două medalii de argint pentru România la Campionatele Europene de lupte de la București
Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere de la Sofia
HALTERE » CAMPIONATELE EUROPENE
Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere de la Sofia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează