SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

CUPA EHF // Victorie de palmares pentru SCM Craiova » Măgura Cisnădie, înfrângeri pe linie în grupele Cupei EHF

FOTO: Bogdan Năescu
FOTO: Bogdan Năescu

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2019 20:46

SCM Craiova, deținătoarea Cupei EHF, a fost eliminată din competiție, în ciuda victoriei contra celor de la Bera Bera (Spania), scor 26-23. 

SCM Craiova avea nevoie de ajutorul Podravkăi Vegeta pentru a se califica în "sferturile" Cupei EHF, dar acesta nu a venit. Campioana Croației a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, cu danezele de la Nykobing, 25-28, iar partida Craiovei cu Bera Bera a devenit una doar de palmares.

Oltencele au învins la final cu 26-23, dar nu au avut deloc emoții, după ce în minutul 43 se distanțaseră la 10 goluri: 23-13. Patricia Vizitiu, 7 goluri, Andreea Ianșă, 5 reușite, și portarul Ekaterina Djukeva au fost cele mai bune jucătoare ale gazdelor, care au reușit să evite astfel ultimul loc în grupă.

Și Măgura Cisnădie a ratat calificarea în "sferturi", echipa sibiană pierzând, aseară, al șaselea meci consecutiv în grupe, 17-29 cu Bietigheim, în Germania.

S-au calificat, în schimb, în faza următoare româncele de la Siofok, Denisa Dedu și Gabriela Perianu. Cu ele pe teren, Siofok a învins ieri cu 32-25 pe Metzingen și a terminat pe primul loc în grupa B. Perianu a marcat de 4 ori.

Vezi și: 

VIDEO CSM București, dezlănțuită în Germania! ”Tigroaicele” s-au distrat cu Thuringer și s-au calificat matematic în sferturile Ligii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează