SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

EXCLUSIV // VIDEO Denisa Șandru știe cum o poate învinge Rapid pe Vipers: „Cu siguranță asta va conta mult!” + Ce promisiune le face fanilor înainte de meci

Denisa Șandru
Denisa Șandru

Articol de , - Publicat sambata, 29 aprilie 2023 12:24 / Actualizat sambata, 29 aprilie 2023 14:44

Denisa Șandru (28 de ani), portărița Rapidului și a naționalei feminine de handbal, a vorbit în cadrul unui interviu pentru Gazeta Sporturilor despre partida pe care giuleștencele o joacă duminică împotriva celor de la Vipers în „sferturile” Ligii Campionilor.

Denisa se declară nerăbdătoare înaintea „dublei” cu deținătoarea Ligii Campionilor în ultimele 2 ediții și este de părere că numai un meci perfect făcut de trupa lui Kim Rasmussen le poate obține rapidistelor victoria cu Vipers, duminică, în Sala Polivalentă.

CSM București și Rapid, pregătite pentru „sferturi” » Adi Vasile: „Un singur gând: să câștigăm ambele partide!” + Kim Rasmussen: „Suntem motivați și entuziasmați”
LIGA CAMPIONILOR
CSM București și Rapid, pregătite pentru „sferturi” » Adi Vasile: „Un singur gând: să câștigăm ambele partide!” + Kim Rasmussen: „Suntem motivați și entuziasmați”

VIDEO Denisa Șandru: „Trebuie să facem un joc perfect”

- Denisa, cum te simți înainte de „sfertul” de finală cu Vipers? 
- Sunt nerăbdătoare. O să fie două meciuri foarte interesante, pentru asta ne-am antrenat, ca să ajungem în acest stadiu. Cu siguranță vor fi două meciuri frumoase, cu handbal de calitate și de abia aștept atmosfera din sală.

- Este singura competiție care v-a mai rămas sezonul acesta după ce ați pierdut titlul si cupa…
-  Într-adevăr, locul 1 nu-l mai putem obține în campionat, în Liga Campionilor mai avem 2 meciuri importante dar sper să continuăm și în Final Four. Ne dorim să mergem mai departe.

- Ai mai ajuns o singură dată în carieră până în „sferturi”, în 2021 cu CSM București. Crezi că poți depăși această performanță? 
- Da, de ce nu. Șansele sunt egale, trebuie să ne dorim mai mult. 

- Ce trebuie să facă Rapidul pentru a învinge duminică? 
- Trebuie să facem un joc aproape perfect sincer. Cu siguranță va conta mult apărarea. După cum știe toată lumea, Vipers e deținătoarea trofeului în ultimii 2 ani. E o echipă foarte bună, stilul lor nordic este mereu pe viteză, pe contraatacuri și consideră că trebuie să avem o apărare și o repliere foarte bună pentru a putea controla jocul. 

- Cine crezi că e cea mai periculoasă jucătoare de la Vipers? 
- Sunt atâtea încât le-aș enumera pe toate. Cel puțin primele 7 (n.r. - titularele) toată lumea le cunoaște. Sunt jucătoare foarte valoroase cu performanțe imense  care joacă bine împreună. Va fi un meci foarte greu.

- Cum te pregătești tu ca portar înainte de un meci așa important?
- Analizez video, iar în antrenamente ne dorim să punem la punct modul în care pregătim jocul și să ne pregătim pentru aruncările jucătoarelor, iar împreună cu apărarea să avem o colaborare bună.

- Îți studiezi adversarele, modul în care acestea aruncă la poartă? 
- Da, așa este. Dar sunt mai mulți factori care influențează o evoluție. Nu pot să zic că mă iau numai după partea asta tactică. 

Denisa Șandru: „Atmosfera este intimidată pentru orice adversar”

- Sala va fi din nou plină, se anunță o atmosferă fantastică...
- Cu siguranță. Deja de mult timp se vorbește de acest meci. După cum știți s-au vândut biletele într-un timp record și ca de fiecare dată când am jucat în Polivalentă și în Liga Campionilor, fanii ne-au fost alături și au creat o atmosferă incendiară.

 - Vă bazați pe faptul că Vipers va fi intimidată de atmosfera făcută de rapidiști? 
- Da, pentru fiecare adversar este intimidant. Și ele au declarat că atmosfera din Polivalentă este una cum nu prea mai găsești în altă parte și cu siguranță va pune o presiune asupra adversarelor. 

- Ce promisiune le faci fanilor înainte de meci?
- Că vom da totul pe teren și vom lupta să le facem o bucurie și să le răsplătim susținerea.

 - Tabieturi ai înainte de meciurile importante sau superstiții?
- Nu, nu am. Pur și simplu încerc să mă concentrez pe ce am de făcut la ora meciului. Nimic special, ca la fiecare meci încerc să fiu pregătită 100%. Nici colegele nu au superstiții.

Citește și alte știri despre handbal:

Jucătoarea venită la Rapid din Angola e îndrăgostită de România: „A doua casă pentru mine!” + Vrea miracolul cu Vipers: „Apărarea va fi cheia meciului”
RAPID
Jucătoarea venită la Rapid din Angola e îndrăgostită de România: „A doua casă pentru mine!” + Vrea miracolul cu Vipers: „Apărarea va fi cheia meciului”
Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal, la un an de la învestire: „Astăzi aș câștiga alegerile și mai clar”
INTERVIU
Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal, la un an de la învestire: „Astăzi aș câștiga alegerile și mai clar”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează