SPORTURI  »  HANDBAL  »  NUMIRE

Dinamo și-a schimbat antrenorul » Decizie de ultim moment în Ștefan cel Mare: "Am de luat o revanșă!"

Constantin Ștefan, stânga FOTO: dinamo.eu
Constantin Ștefan, stânga FOTO: dinamo.eu

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 14:54

Dat afară de CSM Roman, la fete, tehnicianul Constantin Ștefan se întoarce în Ștefan cel Mare, visând să devină campion cu Dinamo.

Constantin Ștefan revine pe banca celor de la Dinamo după o pauză de trei ani. În tot acest timp, tehnicianul a antrenat echipe de fete, pregătind pe HCM Rm. Vâlcea și CSM Roman. Prestația neconcludentă de la Roman i-a făcut pe oficialii echipei moldovene să-l schimbe pe Ștefan, locul său fiind luat după etapa a 12-a de Dumitru Muși.

Fostul jucător al lui Dinamo a ajuns repede la o înțelegere cu clubul la care s-a format, urmând să preia echipa din Ștefan cel Mare după plecarea lui Eliodor Voica. Dinamo nu trece deloc printr-o perioadă foarte bună, după 15 etape campioana fiind doar pe locul 7, la 7 puncte de liderul Steaua, marea rivală.

"Am de luat o revanșă!"

"Și în 2015 am preluat echipa într-un moment delicat. Atunci am ocupat locul 3 la finele campionatului, dar doar o aruncare în bară, la penaltyurile de departajare de la Baia Mare, ne-a împiedicat să jucăm finala. Așadar am de luat o revanșă. Cunosc potențialul echipei, avem un obiectiv și sper să-l îndeplinim", a declarat Constantin Ștefan pentru siteul lui Dinamo.

Ștefan va debuta pe banca dinamoviștilor pe 1 februarie, în meciul de pe teren propriu cu Dunărea Călărași. Noul tehnician va fi ajutat pe banca tehnică de Ionel Ene, cel cu care a făcut cuplu și în mandatul precedent.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  19 Ianuarie 2018, 17:01

Iaaa!Ce dezamagire!Credeam ca e vorba de altcineva!

lobbyone
lobbyone  •  19 Ianuarie 2018, 15:32

Cineva care e la curent cu situatia poate sa explice ce s-a intamplat cu echipa ? S-a oprit finantarea ? Au vrut jucatorii sa il schimbe pe Voica ? Parca e totusi o trecere prea brusca de la defilarea in campionat la dezastru de acum . Si la csa s-au bagat bani sau cum de au ajuns de la o echipa mediocra la primul loc ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close