SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - STEAUA 34-29

DINAMO - STEAUA 34-29 // Dinamo o bate pe Steaua la handbal masculin și urcă pe podium!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 19:53

Dinamo și-a luat revanșa în fața Stelei după ce pierduse acum zece zile, 25-26, în semifinalele Cupei României, la Focșani.

Campioana a câștigat de această dată fără probleme meciul din etapa a 23-a, deși nu i-a avut pe teren pe Bannour și Savenco.

"Alb-roșiii" s-au detașat din start și au condus meciul de la un capăt la altul. După 17-12 la pauză, gazdele s-au distanțat în partea a doua la 8 lungimi.

Antrenorul Constantin Ștefan a rulat însă tot lotul și Dinamo a câștigat la final cu 34-29.

Cu cele trei puncte, campioana urcă pe podium, cu trei etape rămase de disputat din sezonul regulat. Rusul Komogorov, cu 8 goluri și francezul Descat cu 6 au fost golgeterii lui Dinamo, de partea cealaltă ieșind în evidență pivotul Grbovici, 7 reușite, și Gabi Florea cu 6.

declarații după DINAMO - STEAUA 34-29

Ovidiu Mihăilă, antrenor Steaua: „Cred că am început timorați acest joc. În repriza a doua am încercat să găsim poziții, dar n-am găsit soluțiile să dăm goluri. Trebuie să mergem mai departe. Vedem ce loc vom ocupa mai departe, poate 6 sau 7”, a spus Mihăilă la TVR 1.

Ionuț Georgescu, Steaua: „Din păcate n-am început bine acest meci. Nu am făcut cel mai bun joc al nostru. Apărarea n-a funcționat cum a trebuit. Nu cred că Dinamo ne-a surprins în vreun fel. Nu ne-a ajutat poarta și nici apărarea nu ne-a ajutat prea mult. Lor le-au intrat golurile din afară și astfel s-au distanțat”

Constantin Ștefan, antrenor Dinamo: „Ne-am luat revanșa. Azi am fost foarte motivați. Jucam în fața suporterilor. Să nu uităm că au fost câteva incidente la Focșani și s-a jucat fără suporteri”

Echipele:

Dinamo: Grigoraș, Heidarirad, Descat, Dima, Alouini, Szasz, Negru, Șandru, Gavriloaia, Komogorov, Muhamed, Mousavi, Acatrinei
Antrenor: Constantin Ștefan

Steaua: Răpciugă, Mohsen, Milosevic, Stavrositu, Georgescu, Becheru, Florea, Constantina, Vegar, Vujic, Humet, Merlă, Grbovic
Antrenor: Ovidiu Mihăilă

Vezi și:

VIDEO Reacția Jandarmeriei după incidentele barbare de la derby-ul din handbal + primele măsuri și ce se întâmplă cu fanii care se întorc la București

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
rocky2
rocky2  •  20 Martie 2019, 01:23
Postat de Valente Farm pe 19 Martie 2019, 08:49

De ce cand joaca sectia de fotbal a CSA-ului ii porecliti "Steaua Armatei" sau ii numiti sec "CSA", iar cand joaca sectia de handbal (al aceluiasi CSA) folositi numele "Steaua" ?

Pentru ca jurnalistii sunt niste aserviti ai ciobanului!

w.c.s.b.
w.c.s.b.  •  19 Martie 2019, 21:42

Cand nu-i ajuta arbitrii stelistii sunt muci, niste anonimi caraghiosi!

581534618615543
Robert Ivan  •  19 Martie 2019, 20:52
Postat de corectu pe 19 Martie 2019, 07:52

In tur Steaua-Dinamo 35-30.

DINAMO - STEAUA 34-29 (avantaj DINAMO)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează