SPORTURI  »  HANDBAL  »  CRAIOVA

După 8 sezoane, Andreea Ianăși se desparte de Craiova: „Are acceptul nostru să meargă pe alt drum”

Articol de - Publicat vineri, 17 mai 2019 16:07

Andreea Ianăși a ales să plece în Croația, acolo unde va juca pentru Podravka Koprivnica.

Andreea Ianăși va juca sâmbătă ultimul meci în tricoul alb-albastru al SCM Craiova. Interul stânga a ales să plece la finalul acestui sezon, deși mai avea contract cu gruparea din Bănie.

„Ianăşi a ales, cu acceptul nostru, să meargă pe un alt drum, să încerce un alt proiect. Este o jucătoare pe care eu am adus-o la nici 18 ani, a evoluat la Craiova, s-a maturizat aici. În acest sezon cred că a jucat cel mai mult şi a dovedit faptul că nu am greşit atunci când am recrutat-o.

Este deja la al optulea sezon la această echipă şi vreau să-i mulţumesc pentru tot ce a făcut la acest club şi să-i urez succes. Are mereu ușa deschisă”, a spus tehnicianul oltencelor, Bogdan Burcea, pentru Sportul Doljean.

Ianăși a câștigat cu Craiova Cupa EHF în 2018 și a fost una dintre jucătoarele de bază ale oltencelor. Ea va evolua la campioana Croației, Podravka Koprivnica, alături de prietena sa, Elena Georgijevska, interul dreapta macedonean plecând și ea de la Craiova la finalul sezonului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează