SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Elisei Ardean și-a anunțat plecarea de la Craiova » Cu cine poate semna

Articol de - Publicat vineri, 01 iunie 2018 15:21

Craiova pierde una dintre cele mai importante jucătoare ale sezonului, cea considerată ”sufetul” formației.

Craiova a mai pierdut o jucătoare importantă din angrenajul care a dus-o în acest sezon în postura de câștigătoare a Cupei EHF și de vicecampioană a României. Căpitanul "naționalei" României, Valentina Elisei Ardean și-a anunțat plecarea pe o rețea de socializare.

"Alături de voi, cei doi ani petrecuți la SCM Craiova au fost extraordinari. A fost un parcurs sportiv marcat de realizări și mă bucur că am avut ocazia să întâlnesc oameni minunați. Vă mulțumesc pentru energia transmisă și sprijinul pe care mi l-ați oferit! Așa e la Craiova", a scris Alice pe contul ei de Instagram. Extrema stânga se află în discuții cu două echipe din Liga Națională: Corona Brașov și Dunărea Brăila, dar nu a luat încă o decizie unde va semna.

SCM Craiova le-a mai pierdut deja pe Iulia Dumanska, Andreea Pricopi, plecate la HCM Rm. Vâlcea, Tudor (Dunărea Brăila), Klikovac (FTC Budapesta), Patricia Vizitiu și Teodora Popescu. Au semnat, în schimb, cu deținătoarea Cupei EHF, grecoiaca Lamprini Tsakalou, bulgăroaica Ekaterina Djukeva, Timea Tătar și macedoneanca Elena Gjorgjevska.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mobutu
mobutu  •  01 Iunie 2018, 17:30

Ai încredere în Bogdan Burcea și o sa ai surpriza sa vezi ca totul va fi bine. Nu va lăsa el lucrurile să alunece pe panta descendenta.

whiteredarad
whiteredarad  •  01 Iunie 2018, 17:05

Pacat ca se destrama o echipa frumoasa ! Vad ca in hanbalul feminin sint bani si, -fapt notabil- se pare ca "reinvie "Valcea, unde hambalul "se mananca ...cu paine ".

ucv1948
ucv1948  •  01 Iunie 2018, 16:59

Se destrama echipa de aur a Craiovei :(

Vezi toate comentariile (3)
Comentează