SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA

EXCLUSIV Război total în finala de handbal! Ce propune Vasile Stângă împotriva lui Dinamo + ”Steaua nu mai poate pierde titlul!”

Dinamo-Steaua, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo-Steaua, foto: Cristi Preda/GSP

Articol de - Publicat joi, 24 mai 2018 09:38

Managerul Stelei Vasile Stângă spune că galeria Stelei va sta în spatele băncii dinamoviste la Chiajna, așa cum s-a întâmplat și în sala Dinamo!

Steaua câștigat al doilea meci al finalei campionatului de handbal masculin, în Sala " Dinamo", 27-26, și a împins disputa în partida decisivă. Pe 30 mai, la Chiajna, fieful Stelei, se va decide totul.

Managerul echipei din Ghencea, fostul mare internațional Vasile Stângă, crede că nimic nu mai poate opri formația sa să câștige titlul.

"Sincer, eu m-am așteptat să învingem în Ștefan cel Mare. Asta pentru că am mare încredere în băieți. Le-am zis înainte de meci, să joace, pentru noi e ori la bal, ori la spital! Că trebuie să dea totul. Au demonstrat că sunt o echipă adevărată. De la un timp jucăm mai bine în deplasare, așa i-am bătut și pe CSM București", a radiografiat al doilea meci Stângă.

"Șicane cum ne-au făcut și ei!"

Oficialul militarilor crede că acum Steaua e favorită.

"Nimeni nu ne mai poate fura trofeul. O să umplem sala de la Chiajna, o să vină toți suporterii noștri fanatici, o să fie o atmosferă incredibilă. O să le punem și noi galeria în spatele băncii tehnice, așa cum ne-au pus ei la Dinamo.

Pe noi, ne-au avertizat n primul meci, că nu avem voie, dar ei au avut! Nu e același regulament? O să stea și galeria noastră în spatele lor, să vadă și ei ce au pățit băieții mei! Nici nu am cuvinte să vă descriu prin ce au trecut", a subliniat Stângă.

Fost antrenor al Stelei, Vasile Stângă recunoaște că se stăpânește cu greu pe marginea terenului. "Îmi vine greu să mă obișnuiesc cu noua postură. Mai ales că am fost antrenor, mă ridic și încep să strig, să dau indicații. Și acum, am zbierat la Coco Mihăilă, antrenorul nostru, dar el nu mă auzea. A condus însă excelent meciul. Are viitor băiatul ăsta", a încheiat Stângă.

Contract pentru Stavrositu

Vasile Stângă a povestit și că, înainte de meci, au fost discuții între oficialii Stelei dacă Marius Stavrositu trebuie sau nu să joace în al doilea meci. "Era discuție dacă să intre sau nu. Eu am spus că avem nevoie de el, cum să nu joace? Și uite că am avut dreptate, a dat golul victoriei. Bravo lui! Și-a câștigat locul în echipă, a mai semnat un an cu Steaua prin golul ăsta", a spus Stângă.

"I-am surprins cu apărarea, cu dorința de a câștiga, cu sufletul! Băieții au jucat cu sufletul, au vrut să demonstreze că sunt buni și că  sunt pe primul loc meritat!"
Vasile Stângă

"M-au înjurat tot meciul!"

Vasile Stângă a făcut și o comparație între derbyurile de altă dată și cele de acum.

"Pe vremea noastră, la Steaua-Dinamo, erau spectatori de trei ori mai mulți ca acum, se juca în Polivalentă. Dar era o altă atmosferă, nu era nebunia de acum. Pe cuvânt dacă mai înțeleg ceva. Unii spectatori vin la meci numai să înjure. Pe mine și pe Nicu Munteanu, ne-au înjurat de ne-au spurcat. Mă întreba comandantul Petrea de la Steaua, că a stat și el lângă, ce au cu noi! Nu știu! Erau unii special care mă înjurau. Asta e educația lor", a povestit Stângă.

 
Război Dinamo - Steaua la handbal

EXCLUSIV Război total în finala de handbal! Ce propune Vasile Stângă împotriva lui Dinamo + ”Steaua nu mai poate pierde titlul!” ---->>> http://bit.ly/2KNW0ym

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 24 Mai 2018

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
valyomanyd
valyomanyd  •  25 Mai 2018, 00:56

Bine domnule Stanga :))) Sa intelegem ca aia care vor sta in spatele bancii dinamoviste , nu vor injura oaspetii, ii vor aplauda ? :))))))

1645089015605516
Constantin Ionescu  •  24 Mai 2018, 15:50

Mare jucator, antrenor mititel, gandire de suporter ultras ! A fost agitat tot meciul si a impiedicat de multe ori vizibilitatea la TV pentru ca a dat in picioare indicatii lui Mihaila. Confirma axioma (daca nu stie ce este asta, pot sa ii explic in particular) ca a fi jucator mare nu se potriveste cu a fi antrenor mare. Despre meci, Steaua a meritat pe deplin victoria

147687542408495
Viorel Stelistul  •  24 Mai 2018, 15:03

Si la handbal, ca si la rugby si baschet se dovedeste esecul lamentabil al cazarmei sovietice a armatei-CSA, in incercarea disperata de a-si dovedi utilitatea in sportul profesionist. Sunt initiative jalnice, lamentabile in care clubul armatei angajeaza o multime de straini, care nu au nici treaba nici cu Romania nici cu sportul militar. NU mai exista nicio tara fosta socialista membra UE, in care sa mai existe o structura parazitara, care sa capuseze bugetul national si banii pentru sport, precum CSA, institutie de extractie pur stalinista, adusa in Romania de armata rosie de ocupatie. De ce doar in Romania se mai pastreaza aceasta oribilitate anacronica??? Pentru ca sunt inca prea multi ofiteri in MApN care obtin foloase necuvenite prin intermediul CSA, cu contracte ilegale sau la limita legii cu entitati private (clubul lui Stanescu), cu sponsori sau cu institutii publice (primarii, Eximbank, etc). Este o situatie inadmisibila care nu mai poate continua intr-o tara UE si NATO, sau ne intoarcem de unde am plecat, dupa cortina de fier si ne desfatam din nou cu sportul guvernat de armata, securitate si militie!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează