SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM RÂMNICU VÂLCEA

EXCLUSIV Și-au luat pivot de Liga Campionilor! Transfer important reușit în "Liga Florilor"

Articol de - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 13:19

HCM Râmnicu Vâlcea a obținut semnătura pivotului sârb Marija Petrovici (24 de ani), care vine de la Vardar Skopje, echipă cu care va juca în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Cu participarea în cupele europene asigurată, după ce a jucat finala Cupei României, HCM Rm. Vâlcea încearcă să-și întărească lotul pentru sezonul viitor.
Gruparea olteană a transferat-o pe Marija Petrovici, pivotul sârb de la Vardar Skopje, cea care a jucat în ultimele două sezoane la campioana Macedoniei. Marija este componentă a naționalei Serbiei, dar și la prima reprezentativă, și la echipa de club, a trebuit să stea în umbra Draganei Cvijici, unul dintre cei mai buni pivoți din lume, care va juca și ea în România, în sezonul viitor, la campioana CSM București.

Petrovici are 24 de ani și e un pivot de gabarit, având 1,85 metri.
"Am semnat un contract pentru doi ani. Am urmărit-o pe Marija, e un pivot de valoare, un pivot care a jucat în Liga Campionilor. Sper să aducă un plus echipei noastre", a declarat Florin Verigeanu, vicepreședintele HCM Rm. Vâlcea.

Marija a jucat sezonul trecut în Final Four-ul Ligii Campionilor și va fi prezentă și în acest an la Budapesta. În trecut a mai jucat la Naisa Nis si la Izvor Banja Arandjelovac. 

26 de selecții are Petrovici în "naționala" Serbiei, pentru care a marcat 17 goluri. A făcut parte din lotul Serbiei la Euro 2016.

goluri a marcat Petrovici pentru Vardar în actualul sezon al Ligii Campionilor

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează