SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA FEMININ

VIDEO Florentin Pera a anunțat obiectivul României pentru Campionatul Mondial

Florentin Pera / Captură GSP Video
Florentin Pera / Captură GSP Video

Articol de , - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 20:23 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 21:24

Selecționata de handbal feminin a revenit în țară după cel de-al doilea succes în cadrul preliminariilor pentru Campionatul European în fața Greciei, 32-20.

La sosire, selecționerul Florentin Pera s-a arătat încântat de evoluția jucătoarelor sale și a anunțat obiectivul pentru Campionatul Mondial, unde România va evolua de ziua națională cu Chile.

Anglia a salvat onoarea Europei la Cupa Mondială de rugby » Suspans la cote nebănuite în ultima acțiune a „sfertului” cu Fiji
CUPA MONDIALĂ
Anglia a salvat onoarea Europei la Cupa Mondială de rugby » Suspans la cote nebănuite în ultima acțiune a „sfertului” cu Fiji

VIDEO. Florentin Pera: „Asta ne propunem și apoi Jocurile Olimpice”

„Ne bucurăm că am reușit două victorii categorice. În mare măsură ne-am realizat obiectivul de a ne califica la Campionatul European. Se apropie și Campionatul Mondial și e important să avem toate fetele la capacitate maximă. Din păcate, la această acțiune nu am avut tot lotul pentru a alinia cea mai bună echipă. 

La jocul cu Bosnia ne-au lipsit două jucătoare importante, Eliza Buceschi și Sorina Grozav, apoi s-a accidentat și Cristina Neagu. Din ce am discutat cu staff-ul medical, vor reveni la antrenamente în cel mai scurt timp. Vrem să intrăm în primele opt la Mondial apoi să ne canalizăm toată energia pentru Jocurile Olimpice”, a spus Florentin Pera.

VIDEO. Cristina Laslo: „Asta vrem de 1 decembrie”

De asemenea, Cristina Laslo le-a făcut o promisiune suporterilor români pentru jocul cu Chile.

„Am avut un ritm foarte bun în cele două jocuri și cel mai important este că am terminat fără alte probleme medicale severe. Nu cred că am jucat niciun amical, cu toate că diferența de scor a fost mare în ambele confruntări. Și Grecia, dar și Bosnia sunt două echipe destul de bune. Ne dorim ca pe 1 Decembrie să pășim cu dreptul la Mondial în fața celor de la Chile”, a precizat Cristina Laszlo.

Citește și alte știri:

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/adrian-mititelu-fcu-craiova-antrenor-negocieri-714749.html

Adrian Mititelu mai face o încercare să aducă antrenor: „Cel târziu miercuri sper să finalizăm negocierile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează