SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RÂMNICU VÂLCEA

Florin Pera, antrenorul SCM Rm. Vâlcea, are încredere după victoria de la Craiova: ”Apărarea câștigă campionate!”

Florin Pera are șansa să câștige primul titlu ca antrenor FOTO Marius Ionescu
Florin Pera are șansa să câștige primul titlu ca antrenor FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat vineri, 15 februarie 2019 20:59

SCM Rm. Vâlcea a obținut azi, la Craiova, a 15-a victorie consecutivă în Liga Națională. Oltencele au ieșit din nou în evidență prin apărarea incredibilă făcută în fața deținătoarei Cupei EHF, SCM Craiova.

"Fiecare victorie aduce încredere și moral. Țin să le felicit fetele pentru modul cum s-au luptat, mai ales în faza de apărare. Am arătat încă o dată că avem cea mai bună defensivă din România!

Cum se spune, apărarea câștigă campionate și asta le-am spus fetelor. Este punctul nostru forte cu care am învins și CSM București în două rânduri", spune antrenorul Florin Pera. Tehnicianul vâlcean se gândește de pe acum la duelul stelar cu CSM, din 13 martie.

"Vom face tot ce depinde de noi să mai producem o surpriză. Eu sunt sigur că dacă echipa va juca la fel ca până acum, cu determinare, cu încredere, cu 3.000 de fani în spate, avem șanse să câștigăm titlul. Trebuie însă să rămânem modești, să muncim la fel de mult și să fim în cea mai bună formă atunci", a menționat Pera.

Presiunea va fi foarte mare, dar acest lucr convine de minune vâlcencelor. "Fiecare dintre noi conștientizăm șansa pe care o avem de a readuce Vâlcea în handbalul european după cinci ani de absență. Fanii noștri merită asta", a încheiat Florin Pera.

SCM Rm. Vâlcea are 45 de puncte, cu trei mai multe decât CSM București. Titlul se va decide, probabil, în etapa a 18-a, pe 13 martie. În tur, CSM București a pierdut pe teren propriu, 19-22.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  18 Februarie 2019, 09:04

ceva normal daca echipa joaca ce ii cere antrenorul(daca se mai aduc si cateva jucatoare,un pivot,inter si o extrema echipa poate arata si mai bine)automat si rez se vad in clasament avand si cea mai buna aparare in campionat(au momente uneori cand se apara cum se apara itxako)

446194735563038
Cony Nick  •  16 Februarie 2019, 00:35

Optimismul este fff bunn pt. un antrenor ... si echipa ... dar cred ca csm îsi va lua toate masurile tehnice, tactice si ... organizatorice ... iar cea mai buna echipa sa câstige ... succes ... si unspectacol de CL ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează