SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

FOTO Constanța, victorie dramatică pe terenul Stelei, 25-24!

Steaua - HC Dobrogea FOTO: Raed Krishan +6   FOTO
Steaua - HC Dobrogea FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 19:29

Ionuț Iancu a apărat o aruncare de la 7 metri în ultimele secunde și HC Dobrogea a învins cu 25-24.

HC Dobrogea Sud Constanța a învins Steaua la Chiajna, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor.

"Rechinii" au avut un început de meci excelent și au condus în permanență pe tabelă. S-au desprins chiar la 7 lungimi distanță, 11-4 (minutul 23).

Au luat meciul ușor însă și le-au dat posibilitatea gazdelor să revină. După 12-14 la pauză, Steaua a egalat în partea a doua la 19 și apoi la 22. Constanța s-a desprins din nou la 25-23, dar Krsto Milosevici a reaprins speranțele "roș-albaștrilor"cu golul său.

Antrenorul Zvonko Sundovski le-a cerut elevilor săi, la time-out, să nu primească vreo eliminare de două minute. Numai că Zoran Nikolici a oprit contraatacul Stelei în ultimele secunde, a văzut cartonașul roșu, pe cel albastru și Steaua a avut posibilitatea să egaleze din 7 metriDar Nemanja Grbovici a fost "ghicit" de Ionuț Iancu. Goalkeeperul constănțean a avut o dublă paradă, mingea sărind din aruncarea de la 7 metri la Ionuț Georgescu, extrema Stelei.

Steaua - HC Dobrogea FOTO: Raed Krishan +7 FOTO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează