SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

FOTO Imaginea zilei: "Bellissima, nu ne lăsa!" » Fanii au acoperit cu mesaje mașina Isabellei Gullden

Isabella Gullden a primit în 2016 titlul de golgeter al Ligii Campionilor FOTO: Marius Ionescu +1   FOTO
Isabella Gullden a primit în 2016 titlul de golgeter al Ligii Campionilor FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 14:23

Campioana României e pe cale să o piardă din vară pe Isabelle Gullden. Fanii suedezei o roagă pe nordică să mai rămână la București și i-au făcut o mare surpriză.

Golgeterul Ligii Campionilor și câștigătoarea trofeului Ligii în 2016, cu CSM București, Isabelle Gullden e aproape de o despărțire de campioana României. Francezii de la L'Equipe au anunțat că Brest, vicecampioana Franței, i-a făcut o ofertă de nerefuzat nordicei.

Gullden înclină să-i dea curs, mai ales că e de 3 ani la București. "Nu știu dacă voi pleca sau nu din vară, nu este acum acest lucru prioritar. Mă concentrez doar la ce am de făcut la echipă. Vreau să ajung încă o dată în Final Four. Mă gândesc chiar la câștigarea Ligii Campionilor, este visul meu și îmi doresc să revină realitate", a declarat Gullden.

Până atunci, după antrenamentul de joi seara, mai mulți fani români, din fan clubul "Team Bella", i-au făcut suedezei o surpriză. I-au împodobit mașina cu postit-uri pe care i-au scris diferite mesaje în suedeză, română și engleză: "Nu te lăsăm să pleci, Bella!", "Regina Bella!", "Te iubim!" sau "Bellissima, nu ne lăsa", au scris fanii pe câteva sute de bilețele. Au fost și baloane umflate, legate de oglinzile mașinii jucătoarei.

Jucătoarea a rămas impresionată, și-a privit mașina nevenindu-i să creadă. A făcut poze, filmulețe și le-a mulțumit apoi fanilor, cu lacrimi în ochi. O decizie privind plecarea sau rămânerea ei o va lua în lunile care urmează.

CSM București va începe pe 26 ianuarie meciurile din runda a doua a Ligii Campionilor. Primul adversar va fi chiar campioana Europei, Gyor. Unguroaicele vin la București pentru meciul din Sala Polivalentă, de la ora 20:30.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
andrei.33
andrei.33  •  19 Ianuarie 2018, 18:44

Fake News.

razvyyc
razvyyc  •  19 Ianuarie 2018, 17:58

Jalnic. Biletele au fost scrise de maxim 2-3 persoane. Jalnic si din punct de vedere a materialelor folosite. Au totusi o scuza: nu le-au mai ramas bani dupa ce s-au asigurat de serviciile galeriei dinamoviste pentru meciurile din Liga Campionilor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Ianuarie 2018, 16:26
Postat de zihuatanejo pe 19 Ianuarie 2018, 15:24

"Aceiasi persoana" :))) se vede ca esti dinamovist, bubico

eu sa fiu sanatos ca tu si asa nu mai ai nici o sansa. baga clona 74 ca 73 asta e deja compromisa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează