SPORTURI  »  HANDBAL  »  VACANȚĂ

FOTO Unde și-au petrecut vacanțele cele mai sexy handbaliste din România

Crina Pintea, Anda Chelaru, Adina Carligeanu +23   FOTO
Crina Pintea, Anda Chelaru, Adina Carligeanu

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2019 11:09

La munte, dar mai ales la mare, handbalistele și-au încărcat ”bateriile” pentru sezonul viitor. Fetele au ales cele mai exotice destinații, din Bali până în Maldive, din Teneriffe până în Martinique.

Unde și-au petrecut vacanța cele mai importante handbaliste din România? Cum s-au relaxat în singura perioadă din an în care nu intră în sala de antrenament? Marea majoritate au ales destinații exotice, departe de țară, insule în care se ajunge destul de greu. Vacanțe costisitoare, dar după un an de muncă, nimeni nu s-a mai uitat la bani.

Maldive, Martinique, Bali, Gibraltar, Tenerife, Antalya au fost locurile speciale vizitate de jucătoarele din România. Puține au ales să meargă la munte, între acestea interul Gabriela Perianu. „Așa sunt eu, atipică. Când toată lumea merge la mare, eu aleg muntele”, a glumit Gabi.

Au fost handbaliste care au legat două sau trei locuri de vacanță tocmai pentru a profita din plin de această perioadă. Peste o săptămână toate încep munca. Un nou sezon se arată la orizont, un sezon în care toate își doresc să-și îndeplinească obiectivele. 

Cristina Neagu, Eliza Buceschi și Cynthia Tomescu, trei dintre componentele "naționalei" României, au ales să petreacă împreună o mare parte din vacanță. Fetele au ales o destinație exclusivistă, Meeru Island, în Maldive. „Paradisul”, a catalogat locul centrul de la Corona Brașov, în timp ce Cristina Neagu a scris pe conturile ei de socializare. „Locul meu favorit de vacanță este orice loc petrecut la Ocean”. Cynthia și Eliza au pozat cocoțe în palmieri, iar Cristina s-a răsfățat într-un hamac.

neagu pe plaja

Laura Chiper a avut o vară extrem de activă alături de logodnicul său, Bogdan Moisă. Handbalistul de la CSM Focșani a cerut-o în căsătorie pe viitoarea extremă a CSM București și urmează în curând nunta. Laura și Bogdan au mers în Spania, acolo unde au vizitat între altele stadionul „Santiago Bernabeu”, unde joacă Real Madrid. DE acolo au zburat direct în Mexic, iar la întoarcere, Laura a mai rămas o „tură”, la Paris, alături de câteva prietene. Au fost copii pentru o zi, la Disneyland.

chiper dysneyland

Irina Glibko, interul stânga de la SCM Rm. Vâlcea, aleasă cea mai valoroasă străină din campionatul României, a fost și acasă în Ucraina, dar vacanța a petrecut-o în Grecia, în Antipaxios Island. Irina a mers alături de coechipiera sa din „națională”, portarul Coronei Brașov, Victoria Timoșenkova.

irina glibko 2

Cristina Florică, extrema stânga de la SCM Rm. Vâlcea, a ajuns tocmai în Martinique, în Insulele Caraibe, dar și în St. Lucia. Pe lângă perioadele de răsfăț și relaxare, Cristina a intrat însă și în sala de forță, neuitând că în curând va începe pregătirea pentru viitorul sezon. În drum spre Insulele de la capătul limii, Cristina a mai oprit câteva zile la Paris, acolo unde a mai vizitat câteva obiective.

cristina florica123

Crina Pintea a avut un sezon trecut formidabil. Cel mai bun pivot la Euro 2018, Crina a câștigat apoi Liga Campionilor cu Gyor, înainte de a semna noul contract cu CSM București. „Sunt pe low battery”, spunea Crina la Brăila, pe perioada „Trofeului Carpați”.  „Abia aștept vacanța”, a adăugat ea. Și s-a răsfățat toată vara alături de soțul ei și de mai mulți prieteni. A început cu o mică perioadă de relaxare în Franța, a ajuns apoi în Tenerife, pentru ca pe final să petreacă câteva zile și în Turcia, în Antalya. Crina a fost cu fosta ei colegă de la Zalău, Adina Cârligeanu, jucătoare acum la CSM Slatina, dar și cu Anda Chelaru, care evoluează acum în Spania.

crina pintea anda chelaru adina carligeanu +24 FOTO

Gabriela Perianu a ales să se refacă după anul deosebit de încărcat la munte. Interul stânga care a câștigat Cupa EHF cu Siofok, și care va juca la CSM București, în sezonul următor, a făcut o incursiune în Alpii elvețieni. „Nu am avut niciun plan. Am zburat cu avionul, am închiriat mașină și am ajuns la Murren. De acolo am mers prin toate locurile posibile, pe jos sau cu trenul. A fost ceva fantastic, nu mai fusesem niciodată”, a povestit Gabriela.

 

Ana Maria Țicu, centrul de la SCM Craiova, a avut un sezon extrem de greu. Micuța handbalistă s-a accidentat grav la mână și a ratat tot returul. Acum ea se pregătește pentru o revenire în forță. Înainte de aceasta, ea a ales să-și petreacă vacanța alături de soțul ei, în Bali. Ca doi îndrăgostiți, cei doi au vizitat locuri foarte frumoase și au pozat în ipostaze diferite. Tot în Bali a ajuns și Patricia Vizitiu și iubitul său, rugbystul de la CSM București, Adrian Ion. Maria Șteriova și Oana Cârstea, jucătoarele de la Minaur Baia Mare, au ales și ele aceeași destinație exotică.

ana maria ticu bali

Iulia Dumanska a profitat și ea din plin de vacanță. După terminarea campionatului și a pregătirii cu echipa națională, a plecat acasă, în Ucraina, la Horodenka. A petrecut câteva zile și la Baia Mare, la părinții săi „adoptivi”, familia Marta, după care cu sora și părinții au ajuns la Malaga, în Spania.

yulia dumanska malaga

Gabriela Voicu, portarul de la Măgura Cisnădie, a petrecut vacanța alături de mai mulți prieteni, între care și pivotul Cristina Nan, care a ajuns în această vară tot la echipa sibiană. Fetele s-au bronzat în Sardinia, pe renumita plajă Spiaggia della Pelosa. "Dacă există raiul pentru mine, sunt sigură că e undeva pe plajă", a scris Gabi ca descriere a uneia dintre fotografiile sale.

diana axinte

Diana Axinte, centrul de la Dunărea Brăila, este una dintre cele mai sexy jucătoare din Liga Florilor. Ea a ales să se bronzeze în Turcia, în Antalya, într-un resort de cinci stele. Tot pe nisipul Mediteranei s-au bronzat și Diana Nichitean, Teodora Popescu sau Dana Abed Kader, jucătoarele de la HC Zalău. În schimb, Alexandra Pricop, ucraineanca din echipa lui Gheorghe Tadici, le-a făcut cu ochiul fanilor de acasă, din Ucraina, de la Bila Țerkva.

diana axinte

Andreea Adespii a ajuns tocmai în America. Interul stânga vâlcean a vizitat împreună cu soțul său Casa Albă, a petrecut mai multe zile în New York, dar a mers și la Cascada Niagara.

adefii

Andreea Pricopi și Denisa Dedu au ajuns pe plaja din Marbella (Spania). De acolo au dat o fugă și în Gibraltar, să facă o poză cu maimuțele. Le-au hrănit, s-au distrat și gata vacanța. Peste o săptămână-dou, în funcție de bunătatea antrenorilor, încep pregătirile. 

pricopi

Vezi și:

Au început epurările la CSM București » Cine sunt primii „maziliți„: „Noi nu am luat poziția «ghiocel»!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează