SPORTURI  »  HANDBAL  »  FONDURI

Gabriela Artene a strâns 17.500 de euro pentru intervenția chirurgicală de care are nevoie: "M-ați lăsat fără cuvinte. Să vă ajute Dumnezeu pe toți!"

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 18:33

Fosta internațională Gabriela Artene, diagnosticată cu o tumoare glomică la urechea dreaptă, a adunat din donații banii necesari primei operații în Italia. Handbalista le mulțumește tuturor celor care sunt alături de ea.

Gabriela Artene, handbalista care a îmbrăcat de 28 de ori tricoul României, fiind în lotul "tricolorelor" la Mondialul din 1993, acolo unde echipa a ocupat locul 4, a fost diagnosticată acum doi ani cu o tumoare glomică la urechea dreaptă. Aceasta s-a mărit de la 3,5 milimetri la peste 5 milimetri în acest timp, iar operația trebuia urgentată.

Handbalista de 50 de ani nu a vrut să dezvăluie problemele sale, dar a fost convinsă de fostele coechipiere să apeleze la lumea handbalului pentru a strânge banii necesari intervențiilor chirurgicale.

Joi, fosta handbalistă de la Oțelul Galați, Oltchim Rm. Vâlcea, Poli Timișoara și Remin Deva, a anunțat prin intermediul paginii sale de facebook că în conturile deschise pe numele său se află, în prezent, aproximativ 17.500 de euro.

"Fie că sunteți din mica mea familie sau din marea familie a handbalului românesc, fie că sunteți actuali sau foști elevi, prieteni, colegi de școală sau de antrenorat, părinți ai copiilor cu care am lucrat sau lucrez la școală și la handbal, cunoscuți sau necunoscuți, din țară sau străinătate, vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru efortul și contribuția depusă.

Au fost două săptămâni dificile din punct de vedere emoțional pentru că gândurile voastre bune m-au copleșit și m-au lăsat fără cuvinte... însă m-au și întărit. Să vă ajute Dumnezeu pe toți!", a scris sportiva.

Federația Română de Handbal a ajutat-o pe Gabi cu 2.000 de euro, iar la meciul de campionat dintre Danubius Galați și HC Zalău, sub sloganul "Jucăm pentru Gabi" s-au strâns 12.000 de lei!

"Mulțumesc tuturor, încă o dată și vă promit că voi lupta, voi reveni și mă veți mai vedea mult timp prin sălile de handbal!", a fost promisiunea făcută de Gabi Artene.
Handbalista urmează să fie anunțată când va fi programată operația la clinica de la Piacenza.

"Va fi ca un meci de calificare în care trebuie să câștig și turul și returul …. dar, voi lupta și mă voi califica!", a încheiat Gabi pe un ton optimist. 

Citește și: REPORTAJ GSP. Problemele grave ale unei campioane » Gabriela Artene are nevoie urgent de operație: "M-am așezat repede pe bancă, să nu care cumva să cad în fața copiilor"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close