SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Gabriela Szabo, directorul CSM București, își pierde răbdarea cu vedetele de la handbal: "Se pare că nu avem voință"

Articol de - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 22:34

Bietigheim a trecut de CSM București, scor 30-28, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Gabriela Szabo, directorul CSM București, a postat un mesaj imediat după terminarea partidei. 

"Știu ca in sport, pierzi sau câștigi. Se pare ca nu avem atitudine, nu avem curaj, nu avem voința. Avem o echipa cu mari valori, dar, sincer nu este suficient. Ca fost sportiv de performanță cred că aducerea pe banca tehnică a unei echipe care să fie în valorile și misiunea Clubului este următorul pas.

Am spus că este nevoie de continuitate și stabilitate, dar cred că interesul clubului este mai presus de orice. Sunt dezamăgită. În următoarele zile, aștept soluția din partea staffului tehnic al clubului", a scris Szabo pe facebook. 

Vezi și: Bietigheim - CSM București 30-28 // Colaps și în Liga Campionilor la campioana României! Neagu și compania pierd al doilea meci consecutiv

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ceaiuri
ceaiuri  •  15 Octombrie 2018, 22:54

dar in schimb aveti bani....pb ca la urmatorul meci daca nu invingeti nu aveti nici valoare,norvegiencele ghinioniste,pierd un punct(sau chiar 2)pe o greseala in ult sec cand aveau mingea(greseste cea mai buna si tanara jucat dar sigur o sa mai auzim de ea) dupa un meci bun,cel mai mare dusman devine timpul scurt,daca aduc un nou antrenor intr-o sapt nici nu are timp sa cunoasca jucatoarele

874835786239934
Viorel Paun  •  15 Octombrie 2018, 15:57

Chiar suntem în continuare mințiți în fața? Se stie si se vede de la o posta ca este o singură cauza. Toate cauzele alea care iau salarii de la CSM, altfel incompetente in managementul clubului. Si mentalitatea, care a determinat aducerea celei mai bune jucătoare din lume(oare) la vârsta înaintată, căreia i se fac toate mofturile(i s-au adus si colegele ei , Cvijic, Radicevici, etc). În condițiile în care portarul sunt varză, Glibko(fosta CSM) face ravagii intern si international, Dumanska la fel. Doamna Szabo, va spuneam si ieri, va puteti cariera de rcceptie alaturi de niste incompetenti doar i numele unei prietenii bine legate de fire...a? Facem pariu ca si cu schimbare de antrenor nu luam CL nici în 2019?

robby73
robby73  •  15 Octombrie 2018, 14:16
Postat de Costel Rosoiu pe 15 Octombrie 2018, 11:52

aici nu este vorba de echipa,cautati portari de handbal ,nu parasute cum avem acum.Meciul s-a pierdut in cauza portarilor.Asa v-a batut si Ramnicu Vlcea cu portarita de 19 ani.

A durat peste 7 minute pana la primul gol marcat de CSM. Nu inteleg ce vina au portari. Problema e in atac !!! Doamna Neagu nu mai e aceeasi ca acum 2-3 ani. Contra unei aparari agresive, Neagu nu face mai nimic. Pierde cheful de a juca(cum facea si Hagi pe vremuri). S-au prins adversari. CSMul se bazeaza prea mult pe Neagu.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează