SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Gloria Bistrița - ERD // Duelul cu maghiarele, decisiv pentru echipa lui Horațiu Pașca

Articol de - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 12:49

Gloria Bistrița trebuie să o învingă pe Erd în meciul din Cupa EHF, pentru a mai spera la calificarea în „sferturi”. Partida se va juca astăzi, de la ora 18:00 și va fi transmisă în direct pe TVR1.

Pentru a păstra șanse la calificarea în sferturile de finală, Gloria Bistrița trebuie să treacă de unguroaicele de la Erd. Maghiarele au o formație extrem de puternică, având în lot câteva internaționale cunoscute: brazilianca Alexandra Do Nascimento, care a jucat și la Baia Mare, sârboaica Jelena Lavko, care a trecut pe la Craiova în cariera ei, cehoaica Marketa Jerabkova, dar și maghiarele Laura Szabo, Anett Kisfaludy și Gabriella Toth.

Linia de 9 metri e punctul lor forte. Au acolo jucătoare foarte bune, cu Toth, Jerabkova, Kovacevici, Lavko, Kiss. Pivoții sunt, de asemenea, extrem de puternici", a declarat antrenorul Gloriei, Horațiu Pașca.

Erd a pierdut primul meci, pe teren propriu, 27-28 cu danezele de la Odense. „Cred că a fost un scor norocos. Maghiarele au ratat pe final foarte mult și Odense, cu mai multă experiență, a profitat", a spus Pașca.

Gloria a scos un egal în deplasarea din Polonia, 22-22 cu MKS Lublin. „Dacă învingem Erd, luăm o opțiune serioasă la calificare. Asta ne dorim și vom lupta pentru asta", a mai spus Pașca. Silvia Szabo și Teodora Bloj sunt accidentate și nu vor putea evolua.

vezi și:

Campionatul European de Handbal masculin // VIDEO Surpriză enormă: Portugalia a învins Franța, 28-25!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează