SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Gloria Bistrița - MKS Lublin 26-20 // Speranțe în Ungaria » Urmează finala pentru calificare

Articol de - Publicat luni, 03 februarie 2020 09:51

Gloria Bistrița va juca „finala” pentru calificarea în „sferturile” Cupei EHF în ultima etapă, la Erd, după ce a trecut de MKS Lublin, scor 26-20, în Grupa C.

Bistrița s-a distrat cu campioana Poloniei în ultimul meci de pe teren propriu, în grupa C a Cupei EHF. Echipa lui Horațiu Pașca și-a securizat succesul încă din prima repriză, când conducea cu 17-9! Vicecampioana mondială Zoqbi de Paula, goal-keeper-ul bistrițean a fost incredibilă între buturi, spaniola dând multă încredere echipei.

În partea a doua aredelencele au jucat doar pentru spectacol, cu gândul, probabil, la ultimul meci, din Ungaria. Au marcat pentru Gloria: Vasileuskaia 5 goluri, Elisei 4, Pristăviță 4, Rațiu 3, Tetean 3, Dincă 2, Paraschiv 2, Zegrean 2, Bloj 1. 

La Erd, pe 9 februarie, se va juca decisivul pentru calificare. Bistrița cu 6 puncte, are două variante din trei la calificare, victoria și egalul, în timp ce pe maghiarele de la Erd (5 puncte), doar succesul le duce în „sferturi". Danezele de la Odense, 8 puncte, sunt deja calificate. 

Cisnădie, iar înfrângere 

Cealaltă formație românească din Cupa EHF, Măgura Cisnădie a suferit ieri a cincea înfrângere consecutivă în grupa B. Echipa pregătită de Alex Weber a făcut cel mai bun meci din actuala ediție, dar nu a fost de ajuns pentru a trece de campioana Croației, Podravka Koprivnica. Oaspetele s-au impus cu 31-29. Pentru Măgura au marcat Crăciun 8 goluri, M. Predoi 5, Tănăsie 3, Senocico 3, Viniukova 3, Panici 3, A. Moldovan 2, Nan 2.

vezi și:

CSM BUCUREȘTI - METZ 32-27 // Cristina Neagu, după meciul în care a fost MVP: „Ne putem bate cu orice echipă din Liga Campionilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bogat
bogat  •  03 Februarie 2020, 10:48

scrie in articol: "Măgura Cisnădie a suferit ieri a cincea victorie consecutivă". Noi romanii suferim in orice conditii, inclusiv la victorii. :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează