SPORTURI  »  HANDBAL  »  GSP LIVE // VIDEO

GSP LIVE // VIDEO "Sunt puțin egoistă, mă gândeam și la mine când am văzut-o jos" » Reacția emoționantă a unei colege a Cristinei Neagu după accidentarea înfiorătoare de la EURO

foto: Mairius Ionescu
foto: Mairius Ionescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 10:36

Iulia Curea, 36 de ani, handbalista celor de la CSM București, a prefațat, la emisiunea GSP LIVE, partida din semifinalele Campionatului European dintre România și Rusia. 

  • România - Rusia se joacă azi, de la ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1

VIDEO cu momentul în care Iulia Curea vorbește despre meciul cu Rusia, dar și despre accidentarea Cristinei Neagu

"Aștept meciul cu sufletul la gură. E un meci important și trebuie să fim alături de fete pentru că au făcut o performanță foarte mare pentru România.

Cred că avem forța să batem în Rusia, însă sperăm ca fetele să treacă peste acestă durere emoțională cauzată de accidentarea Cristinei Neagu.  Avem nevoie neapărat de o apărare puternică și de o evoluție bună în poartă. Să fie puternice și să arate în continuare că sunt acolo unde le este locul, în primele 4 din lume", a declarat Iulia Curea, la GSP LIVE. 

Iulia Curea a vorbit și despre accidentarea îngrozitoare suferită de Cristina Neagu, cea care s-a ales cu o ruptură a ligamentelor 

"Accidentarea Cristinei e un handicap foarte mare, mai ales emoțional. Ne-a afectat direct în suflet accidentarea ei, la mine așa s-a întâmplat. Când i-am văzut reacția, am spus că s-a întâmplat ceva grav. Sunt puțin egoistă, mă gândeam și la mine când am văzut-o jos, toți depindem de ea.

Viața merge înainte, asta e viața sportivilor, mereu poate interveni o accidentare. Suferă mult, dar sunt sigur că va reveni mai puternică", a adăugat sportiva de 36 de ani. 

Vezi și: REVOLTĂTOR! Cristina Neagu are cele mai bune CIFRE de la Euro 2018, dar e ignorată de EHF » Alte două românce ignorate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează