SPORTURI  »  HANDBAL  »  VIITORUL CONSTANȚA

Hagi e entuziasmat de România la CE de handbal: "Antrenorul a făcut un grup incredibil!"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 15:50

Gheorghe Hagi a apreciat enorm prestația României în meciul cu Norvegia, campioana europeană en-titre pe care naționala noastră a învins-o cu scorul de 31-23.

”Fetele sunt un exemplu pentru noi. Au muncit extraordinar şi au un antrenor spaniol, Ambros Martin, care a demonstrat că e cel mai bun. A făcut un grup extraordinar, o selecţie foarte bună, cu criterii bine puse la punct. O să vedeţi că un campion creează campioni”, a explicat antrenorul Viitorului.

România are până acum cel mai bun atac şi e cea mai eficientă de la Campionatul European disputat în Franța. Naționala noastră a marcat 91 de goluri.

De asemenea, Perianu e jucătoarea de la Euro cu cele mai multe blocaje, mai exact a reușit șase în cele trei meciuri jucate. Neagu şi Buceschi sunt la egalitate pe locul trei în topul marcatoarelor.

Fetele au înscris câte 24 de goluri. Nicio altă ţară nu mai are două marcatoare cu atât de multe goluri.

Programul României:

  • Duminică, ora 19.00
    România – Olanda
  • Marţi, ora 19.00
    România – Spania
  • Miercuri, ora 19.00
    România – Ungaria

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează