SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - CSA STEAUA

VIDEO + FOTO Dinamo a sărbătorit titlul cu o victorie clară în fața rivalei Steaua

Dinamo a învins-o categoric pe rivala CSA Steaua, scor 30-24, în derby-ul rundei cu numărul 25 din Liga Națională de handbal masculin. Elevii lui Xavi Pascual au sărbătorit astăzi câștigarea titlului. +15   FOTO
Dinamo a învins-o categoric pe rivala CSA Steaua, scor 30-24, în derby-ul rundei cu numărul 25 din Liga Națională de handbal masculin. Elevii lui Xavi Pascual au sărbătorit astăzi câștigarea titlului.

Articol de , - Publicat miercuri, 11 mai 2022 22:20 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 22:20

Dinamo a învins-o categoric pe rivala CSA Steaua, scor 30-24, în derby-ul rundei cu numărul 25 din Liga Națională de handbal masculin. Elevii lui Xavi Pascual au sărbătorit astăzi câștigarea titlului.

Dinamo, campioană deja în „Liga Zimbrilor”, a tratat serios derby-ul cu Steaua. „Dulăii” au preluat rapid inițiativa și au păstrat avantajul până la final. S-au desprins și la 6 puncte în minutele de final, speculând pe contraatac erorile elevilor lui Ovidiu Mihăilă. Meciul a fost urmat de o festivitate de premiere.

+11 FOTO

VIDEO Clipe de panică în sala Dinamo: arbitrului i s-a făcut rău

Derby-ul Ligii Naționale din sala Dinamo s-a jucat într-o atmosferă încinsă, la propriu, dar și la figurat. Arbitrului Radu Iliescu i s-a făcut rău din cauza căldurii și a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor. Din primele informații, a suferit o ruptură musculară la nivelul coapsei.

După câteva minute de îngrijiri, oficialul a părăsit parchetul pe propriile picioare. Meciul a fost reluat după aproximativ un sfert de oră, de la scorul de 5-5, când tabela arăta minutul 17. 

Locul lui Iliescu a fost luat de Adrian Manafu, un oficial prezent întâmplător în sală. În mod normal, meciurile din Liga Națională nu au arbitri de rezervă. 

Citește și alte știri din handbal: 

Costi Prună, analiză la rece, după eliminarea lui CSM București din Liga Campionilor: Cine își merită fiecare cent din contract la CSM București?

Dinamo se pregătește de Liga Campionilor! » „Dulăii” bifează alte 3 achiziții de clasă pentru un loc între primele 12 din Europa

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (14)
ceaiuri
ceaiuri  •  12 Mai 2022, 17:28

o lupta inegala...asteptam o crestera valorica si la nationala..restul e doar pt reclama

bogat
bogat  •  12 Mai 2022, 11:21
Postat de sibelius pe 11 Mai 2022, 21:12

Dinamo Zagreb si Dresda sunt finantate tot de Ministerelr de Interne? Cand reprezinti ministerele de forta e destul de usor sa aduci cei mai buni sportivi, mai ales ca si ei se aleg cu niste grade la sfarsit de cariera. Intr-o tara normala dupa '90 dispareau ambele cluburi(unele sectii puteau fi privatizate, altele ramaneau la primarie/continuau in alte parti. DACA se intampla asta, iti puteau veni niste finantatori adevarati la Dinamo/Steaua pentru ca stiau ce cumpara.

De acord cu ceea ce spui, intr-o tara normala cluburile puteau fi privatizate intr-o mare masura dupa '90, ramanand ca sectiile neprofitabile sa fie finantate de la bugetul sportului, fondul olimpic etc la fel ca in orice alta tara normala. Cu intarziere chiar asa s-a intamplat si la noi, FCSB si Dinamo 1948 sunt echipe de fotbal private, echipa de handbal Dinamo este finantata privat, la fel si alte sectii de la cele doua cluburi si de la altele din tara. Insa in Romania lucrurile nu evolueaza normal si sunt multe astfel de privatizari care au dus la faliment, de ex. echipele de fotbal Rapid si Timisoara. Si mai avem si multe echipe profesioniste sustinute din bugetele locale. Asta pentru ca pe de o parte economia noastra nu e tocmai sanatoasa, nu avem o lege favorabila sponsorizarii sportului dar si pentru ca interesul cetatenilor pentru sport e destul de scazut comparativ cu alte tari din jur.

creeperno115
creeperno115  •  11 Mai 2022, 22:35

Nu te mai plange de comunisti ca pe vremea lor s-au obtinut cele mai mari perfomante in sport

Vezi toate comentariile (14)
Comentează