SPORTURI  »  HANDBAL  »  HC DOBROGEA SUD - LIBERBANK CUENCA 34-26

HC DOBROGEA SUD - LIBERBANK CUENCA // Prima victorie în Europa! HC Dobrogea Sud păstrează șanse să treacă de grupele EHF

HC Dobrogea - Liberbank Cuenca 34-26
HC Dobrogea - Liberbank Cuenca 34-26

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2019 21:09

HC Dobrogea Sud Constanța a făcut scor cu Liberbank Cuenca, 34-26, și păstrează acum șanse ca să treacă de faza grupelor Cupei EHF. A fost primul succes în grupa C  din a doua competiție valorică în Europa. 

"Rechinii" au condus de la un capăt la altul și au dominat clar partida. Spaniolii au fost în avantaj doar în două rânduri, 1-0 și 2-1. A fost un simplu foc de paie pentru că Dobrogea Sud a jucat exact și a profitat din plin de greșelile ibericilor, care au în lot cinci internaționali, trei argentinieni și doi brazilieni. A fost 16-10 la pauză, iar în partea a doua Constanța a păstrat distanța față de adversară. 

Portarul Nikola Mitrevski (13 intervenții), croatul Janko Kevici (10 goluri) și sârbul Nikola Crnoglavac (6 reușite) au fost cei mai buni jucători ai formației pregătite de Zvonko Sundovski.

FC Porto domină autoritar grupa C, lusitanii având maximum de puncte după 3 etape, 6. Constanța, Cuenca și Holstebro împart locul 2, toate cu câte 2 puncte. În etapa a 4-a, duminică, de la ora 13:00, constănțenii le vor întoarce vizita celor de la Cuenca. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close