SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR LA HANDBAL MASCULIN

Încă o umilință în Liga Campionilor: Dinamo a fost surclasată pe teren propriu de liderul grupei

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 20:05

Dinamo București a pierdut al 6-lea meci din 7  disputate în grupa C a Ligii Campionilor. ”Câinii roșii” au fost învinși acasă, joi seara, cu 36-23 de Skjern, vicecampioana Danemarcei

Campioana României continuă evoluțiile lamentabile în Liga Campionilor. O echipă debusolată, fără vlagă, a încheiat în genunchi disputa cu Skjern Handbold, vicecampioana Danemarcei, liderul grupei C.

După un start bun, în care au condus cu 5-3, "alb-roșiii" au jucat sub orice critică și nordicii s-au desprins până la pauză la zece goluri diferență: 18-8!

Au fost 23 de minute în care dinamoviștii au marcat doar 3 goluri. Chiar dacă în partea a doua danezii au evoluat cu echipa a doua, diferența a continuat să crească. După ce câștigaseră în tur cu 39-28, danezii au marcat și acum 36 de goluri în poarta campioanei României, primind în schimb doar 23.

Descat 5 goluri, Mironescu 5, Gaiducenko 4, Gavriloaia 2, Komogorov 2, Mousavi 2, Sajad Esteki 1, Mocanu 1 și Șandru 1 au marcat pentru Dinamo.
În 7 etape disputate în Liga Campionilor, Dinamo a primit 230 de goluri, având cea mai slabă apărare dintre toate echipele.

Galeria lui Dinamo i-a cerut din nou, la final, demisia antrenorului Eliodor Voica, nemulțumiți de prestațiile favoriților.

Pentru Dinamo urmează derbyul cu Steaua, de duminică seara, ora 20:00, la Chiajna, cele două formații aflându-se pe primele două locuri în Liga Națională. Dinamo are 21 de puncte, Steaua două mai puțin.

Dinamo rămâne astfel pe ultimul loc în Liga Campionilor, cu doar două puncte stârnse în șapte meciuri. 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  10 Noiembrie 2017, 09:20

Atat de mare este diferenta intre sportivul-handbalist-roman si semenul lui de pe alte meridiane??? Incredibil. Cu ce se hranesc aia? Cata 'carte' au aia ? Sunt platiti de 10 ori mai bine? Sunt biciuiti? Nu. Sunt drroggatti aia? Nu. Sunt alintati? Nu. Cred ca pur si simplu isi asuma 'serviciul' si-si fac datoria fata de familia care-i sustine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează