SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO 2024

FOTO Fosta vedetă de la CSM București a atras toate privirile la tragerea pentru preliminariile EURO 2024 » Imagini spectaculoase de la Zurich

FOTO: Captură TV @Prima Sport 3 +9   FOTO
FOTO: Captură TV @Prima Sport 3

Articol de - Publicat joi, 20 aprilie 2023 18:44 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 08:44

Muntenegreanca Jovanka Radicevic (36 de ani), fosta extremă dreapta a celor de la CSM București, a captat atenția la tragerea la sorți a grupelor preliminare pentru Campionatul European de handbal feminin din 2024.

Franțuzoaica Beatrice Edwige și muntenegreanca Jovanka Radicevic au fost vedetele desemnate să se ocupe de tragerea la sorți de astăzi a echipelor din urnele 3 și 4, într-un eveniment organizat la Zurich, în Elveția. 

+5 FOTO

Radicevic, extremă dreapta la CSM București în sezonul 2018-2019, și-a făcut apariția într-o ținută impecabilă, un costum complet negru. Muntenegreanca a purtat noroc naționalei României. 

România poate rata calificarea doar printr-o tragedie. A evitat granzii din prima urnă, Croația fiind națiunea care a ieșit în cale. Din urnele 3 și 4 au fost extrase două națiuni fără tradiție în handbalul feminin, Bosnia și Grecia.

Cum arată grupele pentru preliminariile EURO 2024:

  • Grupa 1: Croația, România, Grecia, Bosnia
  • Grupa 2: Germania, Slovacia, Ucraina, Israel
  • Grupa 3: Olanda, Cehia, Portugalia, Finlanda
  • Grupa 4: Franța, Slovenia, Italia, Letonia
  • Grupa 5: Spania, Macedonia de Nord, Lituania, Azerbaidjan
  • Grupa 6: Muntenegru, Serbia, Turcia, Bulgaria
  • Grupa 7: Suedia, Islanda, Insulele Feroe, Luxemburg
  • Grupa 8: Danemarca, Polonia, Kosovo

Citește și alte știri din sportul internațional: 

VIDEO Rafael Nadal și anunțul care-i sperie pe fani, cu 38 de zile înainte de Roland Garros: „Sunt într-o situație dificilă, nu știu ce să fac pentru a juca din nou”

VIDEO La fel ca Hagi, Halep și Nadia! » David Popovici a semnat astăzi supercontractul: „Nu vreau să știu câți bani câștig pe lună”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
conicor2008
conicor2008  •  22 Aprilie 2023, 00:36
Postat de Coster pe 20 Aprilie 2023, 20:07

Sergia????

Asa-zisul articol al unui no-name in presa sportista e un dezastru de la un capat la celalalt! Incepand cu titlul: "a atras toate privirile la tragerea pentru preliminariile EURO 2024 "! La tragerea la tinta, sau tragerea de sireturi, jitare? Au incercat sa-ti impuste neurunul orfan, dar clar ca ai de-au "tras" n-au nimerit, c n-aveau ce, practic! Si continua acelasi jitar: "Muntenegreanca Jovanka Radicevic (36 de ani), fosta extremă drepta a celor de la CSM București" ... jitre, sigur a jucat pe "DREPTA"? nu pe "staga"!? Si omil incheie apoteotis, cu o "Sergia" in grupa Serbiei! L-am mai intrebat pe unul Ioanitoaia, mare sef la gazeta ghesepe si ilustru conducator de delegatii comunisto-rapidiste in strainatate: "bre, platiti bine" La cuvant sa la litera? ca zau acum, la cati dusmanii ai limbii romane angajati, mai ca m-ar interesa "un post" la voi in redactie! Nu c-as fi mai grozav decat alde jitaru, dar macar la "performantele" lui sau ale celor ca el sigur as ajunge!

sibman
sibman  •  21 Aprilie 2023, 08:30
Postat de Coster pe 20 Aprilie 2023, 20:07

Sergia????

Cred ca voiau sa zica Sergiana....Poiana Marului. Probabil se gandeau la mancare.

Coster
Coster  •  20 Aprilie 2023, 20:07

Sergia????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează