SPORTURI  »  HANDBAL  »  MĂGURA CISNĂDIE-SIOFOK, DUMINICĂ

Măgura Cisnădie întâlnește, duminică, Siofok, principala favorită la câștigarea Cupei EHF

Articol de - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 12:46

Măgura Cisnădie a picat în cea mai grea grupă a Cupei EHF. Învinsă în Croația, 38-26 de Podravka, echipa lui Alexandru Weber o întâlnește în etapa a doua pe Siofok, principala favorită la câștigarea trofeului. Maghiarele au cucerit cupa sezonul trecut, având un parcurs senzațional: 13 victorii, un egal și două înfrângeri. 

Lotul s-a schimbat față de sezonul trecut, venind la echipă spaniola Nerea Pena, franțuzoaica Gnosiane Niombla, unguroaicele Zsuzsanna Tomori, Júlia Hársfalvi și Melinda Szikora. Au rămas, în schimb, jucătoarele de bază, portarul norvegian Silje Solberg, croatele Andrea Kobetici și Katarina Jezici sau franceza Camille Austin. 

Vestea bună pentru românce este că Siofok a venit la Sibiu fără Nerea Pena, vicecampioană mondială cu naționala Spaniei, Gnonsiane Niombla, campioană europeană și mondială cu Franța, și fără goalgeterul, Andrea Penezic.

Siofok a zdrobit-o în prima etapă pe Copenhaga, 36-23 și pornește mare favorită și la Cisnădie. „Încercăm să ne ridicăm la valoarea adversarei. Siofok e o echipă de Liga Campionilor, nu una de Cupa EHF. Un joc bun contra lor ne va crește încrederea în vederea viitoarelor partide”, a declarat antrenorul Alexandru Weber. Mădălina Predoi s-a accidentat în ultimul meci de campionat și nu va putea evolua.  

Măgura Cisnădie-Siofok se dispută duminică, de la ora 15:00, în direct la Digi2.

  • foto: Mihaela Senocico este cea mai experimentată jucătoare de la Cisnădie (Dan Potor)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează