SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

VIDEO „Trebuie să apăsăm pe pedala de accelerație” » Mesaj clar transmis de Adi Vasile jucătoarelor de la CSM București: „Să ne luptăm pentru câștigarea Ligii Campionilor”

Adrian Vasile / FOTO: Raed Krishan
Adrian Vasile / FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 15:39 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 16:12

Adrian Vasile (40 de ani) antrenorul celor de la CSM București a participat alături de mai multe jucătoare la lansarea documentarului Cristinei Neagu: „Le-am spus fetelor că avem ocazia să avem și-o seară culturală. Cred că este mare nevoie de educație, de cultură în tot ceea ce facem”.

Întrebat de accidentările Cristinei și revenirea ei la nivel maxim pe teren, Adi Vasile a spus:

„Este vorba de ambiția unui om care vrea în fiecare zi să fie mai bun decât a fost ieri. Vrea să câștige în fiecare zi, iar asta e cel mai mare motor pe care poți să-l ai. Ce-ar putea România să învețe e de la Cristina Neagu. Ea este motorul și forța să te auto depășești zilnic”.

Cât de greu e de lucrat cu cea mai bună handbalistă a lumi, Adrian Vasile a răspuns:

 „E calitate! E greu de antrenat oricum pentru că lucrezi cu oameni. Cu schimbări, cu emoții. Când ai jucători foarte mari, presiunea este cam de aceeași proporție, dar să și țintești către obiective foarte mari. Evident că într-o echipă în care Cristina performează și mai sunt și alte jucătoare care își pun amprenta, ținta, presiunea și obiectivele sunt cele mai mari. Pentru mine este o onoare și o promovare”.

Cristinei îi doresc din suflet să câștigăm împreună Liga Campionilor și să joace până când o să simtă că a fost suficient. Îmi doresc să facem echipă împreună și să ne luptăm pentru câștigarea Ligii Campionilor
Adrian Vasile, antrenor CSM București

CSM București a început cu dreptul sezonul

CSM Bucureşti a câştigat al cincilea trofeu de Supercupa României, după finala cu vicecampioana Rapid Bucureşti, într-un meci fără istoric, terminat cu un scor zdrobitor, 31-22. Întrebat cât de mult poate conta un astfel de scor împotriva principalei contracandidate din Liga Florilor, Adrian Vasile a declarat.

„În sportul de performanță nu este niciodată de a o lăsa mai moale. Niciodată! Nu există așa ceva! Dacă cineva are gândul ăsta în minte din momentul ăla începe să meargă pe o pantă descendentă. Suntem foarte conștienți că a fost un început de sezon, suntem conștienți că am avut un week-end bun, dar a început Liga Națională, echilibrată, cu dorință și ambiție de performanță. Noi trebuie să apăsăm pe pedala de accelerație și de a ajunge la a ne simți cât mai mult și mai repede împreună. N-am temeri în general, dar am ambiții”, a explicat antrenorul fetelor de la CSM.

TRAILER documentar Cristina Neagu // "The Science Behind Cristina Neagu's Unstoppable Shot"

Citește și:

Cristina Neagu, strigăt de disperare pentru autorități: „Avem nevoie de o sală polivalentă, vrem casa noastră!”
INTERVIU
Cristina Neagu, strigăt de disperare pentru autorități: „Avem nevoie de o sală polivalentă, vrem casa noastră!”
Kim Rasmussen, categoric după ce Rapid a pierdut la scor Supercupa cu CSM București: „Totul trebuie schimbat!”
SUPERCUPA ROMÂNIEI
Kim Rasmussen, categoric după ce Rapid a pierdut la scor Supercupa cu CSM București: „Totul trebuie schimbat!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
cj666
cj666  •  03 Septembrie 2023, 16:50

Zic centatorii de la prima, csm are o echipa vompleta, acoperita pe toate posturile. Nu e asa, postul de antrenor nu e acoperit

Vezi toate comentariile (1)
Comentează