SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

MINAUR - CSM BUCUREȘTI 25-32 // Despărțire cu victorie » Cine pleacă și cine o va ajuta pe Cristina Neagu să atace Liga Campionilor în sezonul următor

Articol de - Publicat duminica, 19 mai 2019 19:40

Nouă jucătoare vor pleca de la CSM București și nu vor mai evolua în sezonul viitor la echipa primăriei Capitalei. Șase dintre ele au evoluat în succesul de duminică, de la Baia Mare, 32-25 cu Minaur.

CSM București a încheiat sezonul 2018-2019 cu o victorie clară, înregistrată la Baia Mare, 32-25 cu echipa gazdă pregătită de Costică Buceschi. A fost ultimul meci în care Paula Ungureanu, Aneta Udriștoiu, Barbara Lazovici, Majda Mehmedovici, Natalie Hagman și Jovanka Radicevici au îmbrăcat tricoul de „tigroaice”, dar ultima partidă și pentru antrenorii Dragan Djukici și Adrian Vasile.

Minaur a condus doar în start, cu 4-2 și 5-3, după care CSM a preluat controlul. Cea mai bună jucătoare a campioanei a fost extrema stânga Majda Mehmedovici, care va juca din vară la Buducnost Podgorica. Majda a marcat 8 goluri la meciul de despărțire. Lazovici a marcat și ea de 4 ori, iar Udriștoiu a avut 5 reușite. Chiar și portarul Paula Ungureanu și-a trecut numele pe lista marcatoarelor, înscriind din poartă în poartă!
Minaur s-a apropiat la un singur gol, a pus presiune pe final, dar nu a mai reușit să înscrie în ultimele 4 minute de joc. A primit în schimb 5 goluri consecutiv și s-a ajuns de la 25-27 la 25-32.

Vor pleca, de asemenea, de la CSM București, chiar dacă nu au evoluat la Baia Mare, Amanda Kurtovic, Sabina Jakobsen, iar Oana Manea și-a anunțat retragerea. Nicio veste însă despre prelungirea de contract a Cristinei Neagu, deși sunt șanse foarte mari ca interul stânga să rămână la echipă.

În sezonul viitor vor juca însă pentru „tigroaice”, între altele, Crina Pintea, Nora Mork, Denisa Dedu, Gabriela Perianu, Carmen Martin, Linnea Thorstensson, Andrea Klikovac sau Laura Chiper.

Vezi și: 

Surpriză în ultima etapă din Liga Națională: campioana SCM Râmnicu Vâlcea, cea mai dură înfrângere din sezon + cum arată clasamentul final și cine merge în Europa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
130922304612964
Constantin Andriescu  •  31 Mai 2019, 08:25

Daca destinele echipei depinde de un management prost facut si pentru propriul buzunar atunci sa nu se mai chinuie , ca nu vor avea niciodata o echipa .Daca o so fortam pe Cristina si in aparare o sa clacheze din nou .Vine Nora Myork , de altfel una din cele mai bune jucatoare la ora actuala , dar se stie ca nu face aparare pentru a avea suflu pentru atac . Mult va cantari cum vor colabora Neagu cu Andrea Lekic.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  19 Mai 2019, 23:10

La handbal ... atacul castiga meciuri ... apararea castiga trofee! Poate in Romania ... merge ... vrajeala asta cu CSM ... pentru ca doar trebuie sa ne uitam ... cine e presedinte ... ca sa ne lamurim ca in Romania ... se poate orice ... mizerie ... dar in CL ... daca nu ai aparare nu ai sanse sa te califici in fazele superioare, Final 4. Daca cu 5 milioane de euro buget ... nu reusesti sa-ti faci si aparare si atac competitiv ... atunci esti degeaba ... ca manager ... iar o echipa care nu stie sa se apere, nu este cu adevarat o echipa ... ci o colectie de jucatoare ... individualiste! ...:))

cj666
cj666  •  19 Mai 2019, 22:33

Ce vine e mult sub ce pleaca. Unu la mana. Si doi, daca iti inchipui ca se poate face performanta in cl cu o echipa care se schimba aproape complet cu siguranta esti in stsff-ul csm. Un om normal stie ca nu se poate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează