SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Mutare-șoc! CSM București poate fi preluată de selecționerul României

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 14:17

CSM București a rămas fără antrenor după plecarea lui Helle Thompsen, iar unul dintre numele vehiculate pentru postul vacant este Ambros Martin, selecționerul României.

Ambros Martin, sub contract cu Gyor până la finalul acestui sezon, nu mai este atât de sigur că va pleca la Rostov. Luna trecută, maghiarii anunțau că cele două părți s-au înțeles. Ultimele zvonuri dau transferul picat, motivul fiind viața din Rusia, de care soția spaniolului nu ar fi foarte încântată.

 "Nu știu nimic despre ce se întâmplă la CSM București, este o surpriză. Mai am contract până în vară, nu comentez altceva. E o chestie privată despre oferta de la Rostov. Pot să vă spun că sunt deschis la discuții, atâta tot", a declarat Ambros Martin la TV Digi Sport.

Până la o eventuală înțelegere cu Ambros, CSM trebuie să găsească rapid o soluție pentru finalul actualului sezon. 

Ambros Martin este selecționerul naționalei de handbal feminin din 2016. 

3 trofee ale Ligii Campionilor are Ambros Martin cu Gyor, în 2013, 2014 și 2017. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ceaiuri
ceaiuri  •  19 Martie 2018, 11:56

pb nu se pune din vara...ci acum in urmat 2 jocuri din sferturi...si poate inca 2 din F.F

jiboule
jiboule  •  18 Martie 2018, 19:53
Postat de baruch pe 18 Martie 2018, 16:01

ma, dar asta e singurul antrenor de pe lumea asta??

Nu e singurul dar multi spun ca e cel mai bun! Si apoi CSM trebuie sa le-o intoarca celor de la Gyor, care le-au luat antrenorul acum 2 ani!Nu se poate mai bine ca varianta Ambros!!

maxp
maxp  •  18 Martie 2018, 17:29

N-ar fi rau, pt postul de selectioner ar fi un mare avantaj sa activeze in Romania.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează