SPORTURI  »  HANDBAL  »  CANDIDATURĂ

Narcisa Lecușanu candidează din nou pentru Comitetul Executiv al IHF: „Îmi doresc din suflet să fiu realeasă”

Narcisa Lecușanu / Sursă foto: Facebook
Narcisa Lecușanu / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2021 14:56 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 15:11

Narcisa Lecușanu (45 de ani) a anunțat că va candida din nou pentru un loc în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Handbal. Fosta handbalistă vizează un nou mandat, după cel din 2017. 

„În curând, voi merge la Basel pentru Congresul IHF. Acolo, pe 6-7 noiembrie 2021, familia handbalului mondial își va alege reprezentanții pentru următorii 4 ani. 

Din păcate, pandemia nu ne permite întâlnirea fizică cu toți membrii Federațiilor Naționale, însă ne adaptăm și de această dată, așa cum am reușit și în ultimul an și jumătate”, a afirmat Narcisa Lecușanu.

4 limbi străinevorbește Narcisa Lecușanu: germană, engleză, sârbă și daneză

„Sunt 4 ani în care am condus, alături de o echipă extraordinară, Federația Internațională de Handbal, sub conducerea Președintelui Dr. Hassan Moustafa. 4 ani plini de experiență, de muncă frumoasă și presărați cu provocări, în contextul unei pandemii care a schimbat totul, dar nu și dorința profesioniștilor de a face peformanță”, mai spune fosta handbalistă. 

Îmi doresc din suflet să fiu realeasă pentru că am experiență și pot contribui la dezvoltarea proiectelor mărețe ce vor urma. În cursa pentru cele două locuri de membru al Comitetului Executiv IHF sunt 7 persoane, o concurență acerbă, mai mare decât acum 4 ani, însă asta nu poate decât să mă bucure. 

Întotdeauna mi-a plăcut competiția și nu mă voi da la o parte niciodată, atâta timp cât voi considera că am posibilitatea să contribui la dezvoltarea handbalului mondial”, încheie Narcisa Lecușanu.

4sunt țările în care Lecușanu a evoluat în carieră: România, Macedonia, Germania și Danemarca

CV Narcisa Lecușanu

  • Născută la Bacău pe 14 septembrie 1976
  • și-a făcut debutul în handbal în anul 1988. Printre cele mai importante titluri obținute se numără cel de campioană mondială de tineret cu naţionala României (1995)
  • vicecampioană mondială cu România la Sankt Petersburg (2005)
  • multiplă campioană națională în țări precum Macedonia, Germania, Danemarca și România, câștigătoare a Cupei Cupelor EHF cu formația Ikast Bording Elitte Handbal/Danemarca & Oltchim Râmnicu Vâlcea (2007) 
  • finalistă a Ligii Campionilor cu Oltchim (2010). 
  • a reușit să înscrie 129 de goluri pentru Oltchim, în Liga Campionilor, în 40 de partide, și 302 goluri pentru naționala României, în 116 partide. 
  • s-a retras în 2010, la 34 de ani, din cauza unei accidentări la genunchi.

Citește și alte știri din handbal: 

Veste mare pentru România » Campioana, direct în grupele Ligii Campionilor: „O performanță fantastică!”

Coșmar pentru Costică Buceschi » Formația lui a condus cu 17-11 la pauza meciului de Liga Campionilor! Ce a urmat

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  04 Noiembrie 2021, 13:24

o dorinta pur..personala,atata timp cat la feminin mergem ca,..racul,campionatul intern e pt straine chiar nu ne intereseaza ca in cex avem pe cineva care ridica decat bratul....irelevant

Vezi toate comentariile (1)
Comentează