SPORTURI  »  HANDBAL  »  IKAST HERNING - SCM RM. VÂLCEA 22-16

Naufragiu în Danemarca » Înfrângere drastică pentru SCM Râmnicu Vâlcea în turul III din Cupa EHF

Samira Da Silva marcase în ultimele 4 meciuri 32 de goluri. Azi nu a reușit niciunul // FOTO: Bogdan Bălaș
Samira Da Silva marcase în ultimele 4 meciuri 32 de goluri. Azi nu a reușit niciunul // FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 19:06

Neînvinsă în România, cu două victorii în fața campioanei CSM București, SCM Rm. Vâlcea a capotat în turul 3 al Cupei EHF. Liderul Ligii Naționale a fost de nerecunoscut în deplasarea din Danemarca împotriva lui Ikast Herning, 16-22.

Cel mai slab meci al sezonului pentru Glibko, Dumanska și compania. O primă repriză groaznică, în care Vâlcea a marcat doar 5 goluri, dar a reușit totuși să se apere foarte bine, primind 7!

În partea a doua însă, angrenajul oltencelor s-a calat definitiv. Apărarea daneză, una foarte arțăgoasă, la limita agresivității, le-a pus mari probleme. Vâlcencele au și ratat enorm, din situații clare, iar Ikast Herning s-a desprins pe tabelă. Oltencele începuseră meciul foarte bine, au condus cu 5-3, dar apoi au urmat 14 minute de secetă, cu 7 goluri primite consecutiv! 

Zi neagră pentru linia de 9 metri a vâlcencelor, Glibko, Samira Da Silva, Vasileuskaia, Fraga Fernandez reușind doar 5 goluri din acțiune! De partea cealaltă, Trine Troelsen și Helene Fauske au creat panică, negăsindu-se soluții pentru a fi anihilate.

S-a terminat 22-16 pentru Ikast Herning, o diferență greu de remontat de Vâlcea în meciul retur de săptămâna viitoare. Nimic nu e însă imposibil, deși acum danezele sunt clar favorite la accederea în grupe

Ikast 22
Fauske 6, Troelsen 6, Burgaard 3, Iversen 2, Jakobsen 2, Steffensen 1, Friis 1, Loeseth 1.
Antrenor: Kristian Kristiansen

SCM Rm. Vâlcea 16
Vasileuskaia 6, Lopez 4, Glibko 2, Fraga Fernadez 2, Popa-Iuganu 1, Florică 1. Antrenor: Florin Pera

Vezi și:  SCM Craiova începe duminică drumul în Cupa EHF, împotriva echipei care a eliminat-o pe HC Zalău

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
2264101893823582
Kiss Péter  •  11 Noiembrie 2018, 09:01

Singura echipa neinvinsa in Europa este doar Audi ETO Győr ! Valcea,Craiova si CSM sint echipele noastre de fanion,dar sint in esalonul secund al Europei.!! Va veti convinge si astazi,dupa meciul CSM - Ferencváros,echipa care este in fruntea grupei cu puncte si golaveraj peste toate celalate echipe din grupa.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  11 Noiembrie 2018, 03:14

Nu as numi chiar drastica o infrangere la 6 goluri. Cand am citit titlul am crezut ca au pierdut la mai mult de zece goluri. Cu un joc bun se pot califica.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close