SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO 2018

Norvegienii se revoltă după Campionatul European: "EHF se laudă cu asta? O glumă bună! Nimeni nu va mai da doi bani"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat marti, 18 decembrie 2018 12:51

Norvegienii de la postul de televiziune TV2 au dezbătut şi ei pe larg felul cum s-a votat şi cum s-a ajuns la echipa ideală a Euro 2018.

Nordicii au ajuns la o concluzie amară. "EHF se laudă cu faptul că în echipă au intrat 9 jucătoare de naţionalităţi diferite? E o glumă bună. Găsim, cu argumente, cinci-şase jucătoare mai bune decât Carmen Martin pe extremă dreapta. Cum se poate ca Neagu să nu facă parte nici măcar din cele cinci jucătoare nominalizate? Dacă se va continua aşa, nimeni nu va mai da doi bani pe echipa campionatului", au comentat norvegienii.

40% din valoarea votului a fost determinat de fani, care au votat pe site-ul competiţiei, iar 60% din vot a fost determinat de experţii EHF

Echipa ideală

Cel mai bun portar: Amandine Leynaud (Franţa)
Cea mai bună extremă stânga: Majda Mehmedovic (Muntenegru)
Cel mai bun inter stânga: Noemi Hafra (Ungaria)
Cel mai bun centru: Stine Oftedal (Norvegia)
Cel mai bun inter dreapta: Alicia Stolle (Germania)
Cea mai bună extremă dreapta: Carmen Martin (Spania)
Cel mai bun pivot: Crina Pintea (ROMÂNIA)
Cea mai bună apărătoare: Kelly Dulfer (Olanda)
MVP: Anna Viahireva (Rusia)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1603630919884559
Belciug Gigi  •  18 Decembrie 2018, 15:36
Postat de cneius pe 18 Decembrie 2018, 13:33

Sint norvegieni, nu moderatori. De obicei mai mult de 75% dintre norvegieni sint solidari, sint la fel sau au opinii extrem de asemanatoare. E o populatie mica si unita, nu e "macelul" din Ro.

Corect. Ei au un fond suveran pentru generatiile viitoare! Nu au deficit bugetar, ci chiar un excedent de peste 11% din pib! Chiar au o echipa de handbal exceptionala si pot da lectii multora despre cum se traieste civilizat! Dar te pui cu taranii cu glanda mare, adepti ai lui gigi bulau din Romanuca??? Neee.... Cioflingarii nostri le stiu pe toate si se duc la budă in fundul curtii, "arogantii" dracului...!!

blackseacoast
blackseacoast  •  18 Decembrie 2018, 13:41

Fac haz de necaz si norvegienii...Umor rece,nordic.

cneius
cneius  •  18 Decembrie 2018, 13:33
Postat de Adrian Cristea pe 18 Decembrie 2018, 13:23

poate ca au dreptate sau poate canu...dar nu imi dau seama cum parerea unor moderatori de la o anume televiziune poate fi considerata parerea unei natiuni...cum?

Sint norvegieni, nu moderatori. De obicei mai mult de 75% dintre norvegieni sint solidari, sint la fel sau au opinii extrem de asemanatoare. E o populatie mica si unita, nu e "macelul" din Ro.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează