SPORTURI  »  HANDBAL  »  CS RAPID- SCM RÂMNICU VÂLCEA

VIDEO Prima reacție după momentul dramatic din Rapid- SCM Râmnicu Vâlcea + Concluziile lui Kim Rasmussen

FOTO: Kim Rasmussen/ Cristi Preda
FOTO: Kim Rasmussen/ Cristi Preda

Articol de , - Publicat joi, 30 martie 2023 22:33 / Actualizat joi, 30 martie 2023 23:51

CS Rapid a trecut cu emoții de SCM Râmnicu Vâlcea cu scorul de 36-33. Daciana Hosu, portarul formației din Râmnicu Vâlcea, a ținut să asigure că Jovana Kovacevic se simte mai bine după ce s-a prăbușit pe parchet.

Antrenorul formației din Giulești, Kim Rasmussen (50 de ani), nu a trecut cu vederea greșelile elevelor sale pe care speră să le corecteze până la jocul cu Vipers.

E sigur: Barcelona pleacă de pe Camp Nou. Noua casă a catalanilor
BARCELONA
E sigur: Barcelona pleacă de pe Camp Nou. Noua casă a catalanilor

Daciana Hosu: „Ne-am speriat la acel moment”

„Am încercat să-mi ajut echipa atât cât am putut. Din câte am văzut, Kovacevic se simte mai bine și asta mă bucură. Noi oricum suntem alături de ea. Ne-am speriat pentru că nu este ușor să vezi pe cineva căzut la podea din nimic. Cel mai probabil a fost presiunea. Dar am înțeles că a țipat și a rămas fără aer”, a precizat Daciana Hosu.

Kim Rasmussen: „Nu le putem face asemenea cadouri”

Antrenorul Rapidului, Kim Rasmussen a analizat prestația echipei sale: „Victoria de astăzi le aparține fanilor, astăzi am avut nevoie de ei. Vâlcea a jucat inteligent, ne-au presat foarte mult. Nu am găsit nicio soluție despre pentru a o stopa. A fost o partidă în viteză, din care mă bucur de victorie, dar nu și de ce am prestat. facem prea multe greșeli și trebuie să fim mai buni. Nu le putem da celor de la Vipers asemenea cadouri. 

Ne-am simțit bine, dar uneori în sport, dar lucrurile nu merg cum îți dorești. Astăzi nu am avut ritmul potrivit în apărare pentru a fi confortabil. Nu am început bine și a devenit frustrant, dar rămânem cu victoria”, a spus Kim Rasmussen.

Am fost două echipe care joacă bine. În prima parte am fost destul de precipitate, dar în actul secund ne-am revenit. Ar fi o performanță uriașă să avem două echipe în Final Four. N-o să mai conteze ce a fost în anii trecuți pentru că totul se va disputa pe teren.

Lorena Ostase - pivot Rapid

Citește și alte știri:

Rapid, victorie cu SCM Râmnicu Vâlcea » Momente de panică în final: Jovana Kovacevic s-a prăbușit pe parchet

Zdrobită în prima repriză de Oțelul, CSA Steaua a marcat apoi degeaba două goluri! Clasamentul ACUM în play-off-ul din Liga 2

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close