SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

Rapid și-a schimbat antrenorul după 5 etape! Carmen Amariei a preluat echipa de handbal

Articol de - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 16:25

Robert Licu, fost internațional, a rezistat doar 5 etape la Rapid. Carmen Amariei a condus deja primul antrenament al giuleștencelor. 

Nou-promovata Rapid București este prima echipă din actualul sezon care-și schimbă antrenorul! După 5 etape în care nu a reușit vreun punct cu Rapid, fostul mare internațional Robert Licu a fost schimbat. Un alt nume mare în handbalul românesc, Carmen Amariei, îi ia locul.

Amariei a mai antrenat în prima ligă feminină pe U Cluj Napoca și SCM Craiova, dar și naționala de junioare. Ultima dată a pregătit însă formația de ligă secundă Dacia Mioveni.

Amariei (41 de ani) va debuta pe banca giuleștencelor pe 5 octombrie, când Rapid va întâlni pe teren propriu o altă nou-promovată, AHCM Unirea Slobozia. Carmen Amariei are drept obiectiv salvarea echipei de la retrogradare, un lucru deloc ușor având în vedere concurența acerbă din acest sezon al Ligii Florilor. 

Citește și:

Concedieri la CSM București » Cine a fost pus pe liber + Scandal pe Facebook

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  26 Septembrie 2019, 08:40

Carmen a fost o jucatoare emblematica a Romaniei. Am incredere in ea, in capacitatea ei de a antrena, in intarirea relatiilor dintre fete, in cunoasterea intima a handbalului feminin. Succes deplin!

magura
magura  •  25 Septembrie 2019, 17:39
Postat de emil1986 pe 25 Septembrie 2019, 16:43

*** de la rapid stau prost la toate disciplinele sportive. De ce n-or pune lacăt pe primul club comunist din România numai ei știu sau poate și cei de la Moskva.

Confunzi fcsb si dinamo cu RAPID! Alea sunt echipe comuniste! RAPID era echipa muncitoreasca! N-ai cum sa cunosti istoria RAPID-ului cand de fapt nu cunosti nici istoria parintilor tai... fraierica draga! HAI RAPID! (pentru cunoscatori)

664872307336749
Dumitrascu Romeo  •  25 Septembrie 2019, 17:29
Postat de emil1986 pe 25 Septembrie 2019, 16:43

*** de la rapid stau prost la toate disciplinele sportive. De ce n-or pune lacăt pe primul club comunist din România numai ei știu sau poate și cei de la Moskva.

Poate ii trebuia lu *** lacat la gura sa nu te faca asa prost.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează