SPORTURI  »  HANDBAL  »  VIPERS KRISTIANSAND-CSM BUCUREȘTI, SÂMBĂTĂ,ORA 19:15, DIGI 1, TELEKOM 1, GSP

Restart game » Dragan Dukici debutează pe banca "tigroaicelor" de la CSM București în Liga Campionilor

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 17:31

Dragan Dukici va debuta sâmbătă pe banca "tigroaicelor" în deplasarea din Norvegia, cu Vipers Kristiansand. Sârbul speră să scoată echipa din criză și să nu lege al treilea rezultat consecutiv nefavorabil.

După o săptămână extrem de agitată, în care suedezul Magnus Johansson a fost schimbat cu sârbul Dragan Dukici de la conducerea echipei, CSM București joacă azi un meci extrem de important. Va fi disputa relansării pentru o echipă de la care toată lumea avea alte așteptări până acum.

Tehnicianul care a lucrat până acum exclusiv cu băieții, speră să se descurce și la feminin. Mai ales că CSM are în lot 7 jucătoare din spațiul ex-iugoslav.

"Este un moment complicat ca să nu-i spunem dificil. De regulă, când vorbim despre mentalitatea balcanică ne gândim la ceva rău. Eu vin cu aceeaşi energie şi cu aceleaşi emoţii pe care le au şi oamenii de aici. Nu putem schimba nimic din trecut, trebuie să schimbăm doar pentru viitor, iar trecutul rămâne de analizat. Nu prea avem timp. Voi încerca să schimb ceva, dar asta îmi va lua timp", a declarat Dukici.

Acesta va face cu fetele trei antrenamente până la ora meciului, timp insuficient pentru a le cunoaște pe Neagu, Lekici, Manea și compania.

Sârbul a mai stat pe banca tehnică în Liga Campionilor, dar la băieți, la Pick Szeged și Vardar Skopje. Va fi un debut la feminin. "Este plăcut să lucrezi cu jucătoare bune, pentru că te înţeleg imediat. Cu profesioniştii este foarte uşor să lucrezi, nu e deloc complicat", a subliniat Dragan. Nu se teme de starea de instabilitate de la CSM, de faptul că antrenorii nu rezistă la cârma formației.

"Ca antrenor, trebuie să ai tot timpul bagajele pregătite, aceasta este viaţa de antrenor. Din păcate aşa stau lucrurile şi nu putem schimba asta. Ești pregătit să pleci în momentul în care ceva nu merge cum trebuie", a adăugat Dukici.
Vipers Kristiansand e o echipă formată din jucătoare de mare expereință, cu multe medalii la activ. Cele mai cunoscute sunt surorile gemenele Lunde, portarul Katrine și centrul Kristine. Sunt și alte internaționale norvegiene la care jucătoarele de la CSM trebuie să-și ia măsuri: Linn Sulland, Marta Tomac, Malin Aune, Emilie Arntzen.

"Viperele" sunt antrenate de Ole Gustav Gjekstad, tehnicianul dorit de CSM în această vară, dar care a ales să rămână acasă. 

Clasament grupa D

1. BBM Bietigheim 2 1 1 0 57-55 3
2. CSM București 2 1 0 1 64-61 2
3. FTC Budapesta 2 1 0 1 58-62 2
4. Kristiansand 2 0 1 1 53-54 1
Etapa a 3-a: Vipers-CSM (azi), Bietigheim-FTC (mâine, ora 18:00)
* primele trei echipe se califică în grupa principală

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10205212102088994
Buga Cristian  •  19 Octombrie 2018, 18:04

maestre cum ramane pana la urma,joaca azi sau sambata ca nu te inteleg:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează