SPORTURI  »  HANDBAL  »  CE 2019

ROMÂNIA LA EURO 2018 // BREAKING NEWS Au fost AMÂNATE partidele de sâmbătă! Ce se întâmplă cu meciul României

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 17:14

EHF a anunțat printr-un comunicat oficial că partidele de sâmbătă de la EURO 2018 au fost amânate pentru duminică. Decizia vine în urma protestelor violente din Franța.

  • Cele 12 echipe calificate au fost împărțite în două grupe de 6 echipe. Primele două din fiecare grupă se califică în semifinale;
  • România debutează în grupa principală duminică, de la 19:00, împotriva Olandei. Partida e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

Astăzi, în cadrul grupei principale, la Nantes, ar fi trebuit să se dispute înfruntările Suedia - Franța și Serbia -Rusia. 

Cele două înfruntări au fost amânate pentru duminică, astfel programul zilei de 9 decembrie arată așa:

  • Ora 16:00 Suedia - Franța (Nantes)
  • Ora 16:00 Ungaria - Germania (Nancy)
  • Ora 19:00 Olanda - România (Nancy)
  • Ora 19:00 Rusia - Serbia (Nantes)

"Din cauza situației politice din Franța și a demonstrațiilor anunțate pe străzile din Nantes pe data de 8 decembrie, meciurile din Grupa I principală a Campionatului European de handbal feminin au fost amânate pentru duminică.

Federația de handbal ține legătura cu autoritățile franceze și va anunța din timp orice modificări", se arată în comunicatul EHF. 

  • Context: Mii de persoane protestează violent pe străzile Franței. Cea mai important contingent al "vestelor galbene" se află în capitala Paris. Oamenii protestează împortiva creșterii prețurilor la combustibili și a inflației într-o continuă creștere. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
706409849468094
Radu Vernescu  •  09 Decembrie 2018, 11:39

Pa-rsivi ziaristi. Cand asculti stirile adevarate intelegi ca protesteaza impotriva invaziei musulmane la care sunt supusi de propriul guvern marioneta NWO si care a dus la bulversarea economiei, marire de taxe pentru a acomoda membrii religiei "pacii".

peluza
peluza  •  08 Decembrie 2018, 19:50
Postat de Alexandru Chis pe 08 Decembrie 2018, 18:11

Mentalitate vest europeana fata de mentalitatea balcanica este reliefata de aceste proteste din Franta fata de indolenta si "linistea" romanilor care suporta cu stoicism vicisitudinile ce se abat asupra lor, vicisitudini izvorate dintr-o guvernare rapace care se intereseaza numai de propriile interese si care calca toate legile in picioare, cu concursul larg al unor institutii ale statului. Asa ne trebuie! Sa suportam cu stoicism toate nelegiurile unei clase politice corupte si incapabila sa se aplece la nevoile omului de rand.

Ah, iar Romania nu e in Balcani. Iar in Franta exista hoarde de neonazisti si pe langa aia majoritatea care protesteaza sunt imigrantii (adica ***). Dumneavoastra nu stiu daca ati fost vreodata in Franta! Franta este o gluma buna si la cat de fraieri sunt, isi baga tara in criza desi nu sunt probleme majore economice acolo. Singurele probleme sunt cu imigrantii. Franta de pe vremea dumneavoastra era alta, poate nu va amintiti de protestele imigrantilor de acum cativa ani cand la Paris sau Marsilia incendiau masini. Iar Balcanii, nici Iugoslavia nu mai e cum v-o amintiti dumneavoastra. Iar daca le spuneti balcanici, prefer sa nu fiu bagat intr-o categorie in care fratii au luptat impotriva fratilor. Cum era sa luptam si noi cu maghiarii asa? Nu am facut-o desi erau dusmani de moarte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

peluza
peluza  •  08 Decembrie 2018, 19:46
Postat de Clau Alex Berdei pe 08 Decembrie 2018, 18:48

Francezii nu accepta sa isi bata nimeni joc de viata lor. Pai unu ca Dragnea sau ciordache *** Daca dau legea amnistiei sper sa iesim 1 MILION si sa scapam de infractorii astia

E manipulare! Nu da nimeni legea amnistiei si oricum presa aservita si liberalii vor contesta cam orice lege data de PSD. Singura problema a fost la OUG, dar nu a fost ca sa scape lumea ci ca sa se protejeze impotriva DNA-ului care te inchidea pentru cel mai mic abuz in serviciu. Dovada ca liderii politici din Romania sunt sclavii Vestului, e ca Uniunea Europeana se face ca nu stie despre cele cateva sute de achitari din justitie.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează