SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - OLANDA, AZI, 19:00, TVR 1, GSP.RO

ROMÂNIA - OLANDA // Mesaj de la fostul selecţioner: "Baftă! Hai, România!"

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 15:27

Thomas Ryde, suedezul care a dus România pe locul 3 în lume în 2015, le-a transmis un mesaj "tricolorelor" înainte de disputa cu Olanda, de diseară.

  • Cele 12 echipe calificate au fost împărțite în două grupe de 6 echipe. Primele două din fiecare grupă se califică în semifinale;
  • România debutează în grupa principală azi, de la 19:00, împotriva Olandei. Partida e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1;
  • Marian Ursescu e corespondentul GSP în Franța și transmite cele mai noi informații de la Campionatul European.

"Familia noastră le dorește fetelor, managerilor echipei, federației și țării mult succes în această seară. Cultură, structură, concept. Faceţi-o împreună! Baftă! Hai, România!", a fost mesajul suedezului Thomas Ryde pe contul său de Facebook. 

Cu Ryde pe banca tehnică, România a obţinut medalia de bronz la Mondialul din 2015, din Danemarca, reuşind câteva partide de senzaţie. A calificat echipa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016 dar, deşi România era considerată a doua favorită la medalii, a terminat doar pe locul 7, după eşecul istoric în faţa Angolei, în meciul de debut.
Ryde a plecat după JO 2016, fiind schimbat cu actualul selecţioner, Ambros Martin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2264101893823582
Kiss Péter  •  10 Decembrie 2018, 08:44

Trebuia mentinut Ryde...daca schimbam tot timpul antrenorii,nu ajungem nicaieri! Din Rusia nu se poate forma o echipa nationala! Bafta lui Ryde a adus o umilinta,un KO !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează